Vil ikke snakke om hva som skjer med direktørjobben før etter valget

BLIR TROLIG HELTIDSPOLITIKER: Stein Tronsmoen (Sp), divisjonsdirektør ved sykehuset på Tynset, blir trolig heltidspolitiker etter valget.  (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

BLIR TROLIG HELTIDSPOLITIKER: Stein Tronsmoen (Sp), divisjonsdirektør ved sykehuset på Tynset, blir trolig heltidspolitiker etter valget. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

Stein Tronsmoen, divisjonsdirektør for sykehuset på Tynset, vil ikke snakke om hva som skjer med direktørstillingen før etter valget. Tronsmoen har gått «all in» i politikken og stiller på andreplass både på lista til Innlandet Sp og til Tynset Sp.

DEL

Tronsmoen er Sps fylkesvaraordførerkandidat i Innlandet. Med andreplassen på fylkestingslista etter Aud Hove fra Skjåk, blir han Sps fremste fylkespolitiker fra Hedmark. Han ligger dermed svært godt an til å bli en av de nye heltidspolitikerne i Innlandet fylkeskommune.

Samtidig stiller han på andreplass på lista til Tynset Sp i kommunestyrevalget. Det betyr at han kommer til å få tunge politiske verv også der.

Spørsmålet blir da hva som skjer med direktørjobben på Tynset. Det vil ikke Tronsmoen selv si så mye om:

– Vi må gjøre unna valget først, og så snakkes vi etterpå. Uansett blir sykehuset på Tynset godt ivaretatt, sier Tronsmoen, vel vitende om at Sykehuset Innlandet er en stor organisasjon med mange potensielle direktør-vikarer.

Artikkeltags