Erik Ringnes på topp for Innlandet Venstre

LISTETOPP: Erik Ringnes blir Innlandet Venstres toppkandidat når fylkestinget i den nye Innlandet fylkeskommune skal velges neste høst.

LISTETOPP: Erik Ringnes blir Innlandet Venstres toppkandidat når fylkestinget i den nye Innlandet fylkeskommune skal velges neste høst. Foto:

Erik Ringnes satser på fylkespolitikk også i den nye Innlandet fylkeskommune. Han topper Innlandet Venstres liste til fylkestingsvalget neste høst.

DEL

Innlandet Venstre har nominert sine fire toppkandidater til fylkestingsvalget 2019. Det skjedde på et møte i Hamar lørdag.

Erik Ringnes fra Stange topper lista med Ingjerd Thon Hagaseth fra Etnedal, Roger Granum fra Lillehammer og Unge Venstres Gard Løken Frøvoll fra Sør-Odal på de neste plassene.

– Jeg er klar! sier Ringnes, som har vært fylkestingsrepresentant i Hedmark siden 2007. I Stange-politikken har han vært med siden 1999.

– Jeg var med på å rigge den nye organisasjonen, og det er fristende å bli med videre. Det blir selvsagt en utfordring å representere et område større enn hele Danmark. Jeg brukte sommerferien på å tenke over om jeg ville gå på en ny periode, for i politikken må man ville noe. Svaret var ja. Nå er jeg utrolig glad for at jeg ble enstemmig nominert ved akklamasjon og uten motkandidat, sier Ringnes, som håper Venstre får minst tre medlemmer i det nye fylkestinget, som skal bestå av hele 57 representanter. I fylkesutvalget skal det være 15 representanter.

Innlandet Venstre har også begynt arbeidet med det politiske programmet for perioden 2019–2023. Programkomiteen består av leder Mirjam Engelsjord, Erik Ringnes, Ingerd Thon Hagaseth, Sjur Skjævesland, Roger Granum, Gard Løken Frøvoll fra Hedmark Unge Venstre og Amund Hammeren fra Oppland Unge Venstre.

Artikkeltags