Gå til sidens hovedinnhold

– Inspirerende med fornøyde studenter på sykepleien i Elverum

Artikkelen er over 1 år gammel

Dekan Ingrid Guldvik ved Høgskolen i Innlandets fakultet for helse- og sosialvitenskap, med virksomhet i Elverum og Lillehammer, er strålende fornøyd med at sykepleiestudentene i Elverum gir utdanningen så gode tilbakemeldinger.

Som Østlendingen skrev tirsdag, kommer det fram i den nasjonale studentundersøkelsen Studiebarometeret at deltidsstudentene på sykepleien i Elverum er de mest fornøyde i landet.

Det setter dekan Guldvik stor pris på.

– Jeg er svært glad for at deltidsstudentene på bachelorutdanningen i sykepleie er godt fornøyd med studiet vårt. Det er inspirerende for hele fagmiljøet. Utdanningen har fagpersoner med høy kompetanse, både på det faglige og pedagogiske området, de vektlegger teamarbeid, og ikke minst er de lydhøre for innspill fra studentene, sier Guldvik til Østlendingen.

Hun understreker at medvirkning fra studentene fører til endringer som imøtekommer studentenes behov.

– Vi er opptatt av at vi skal tilby utdanning der studentene bor. Deltidsutdanning kan du ta uansett hvor du bor. Du kan studere hjemmefra og samtidig ta del i et levende læringsmiljø gjennom fysiske samlinger på studiestedet. Fra høsten av vil vi ha deltidsutdanning både i Elverum og på Tynset, opplyser hun.

Kommentarer til denne saken