Gå til sidens hovedinnhold

Jeg blir frustrert over hvor lite positiv omtale helseansatte får

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Dette var et fint og informativt innlegg angående helseansatte i kommunen i en vanskelig tid. Jeg er helt sikker på at det er mange i helsetjenesten som ser og føler på virkeligheten i sin hverdag og som har lyst til å uttale seg, men som er forhindret fra å gjøre det.

Jeg blir så frustrert over hvor lite positiv omtale dere får i media, og jeg vil iallfall gi min fulle støtte til «englene» som står i denne virkeligheten. Pandemien er noe vi aldri trodde skulle ramme oss. Har lest om Spanskesyken, spurte mine gamle foreldre om de kjente noen som var rammet, svaret var nei.

Vi lever i en helt annen verden nå, over hundre år etter Spanskesyken, og vi nordmenn er blant de mest reisende i verden, men vi var ikke forberedt på dette. Skal vi greie å bekjempe denne pandemien, har vi blitt oppfordret til å gjøre en dugnadsinnsats, gamle som unge.

Jeg er gammel, hadde en god ungdomstid, og som skjønner at det er vanskelig å være ungdom nå. Jeg synes vi har blitt godt informert av kommunelege i vår kommune om smittesituasjonen, og til slutt vil jeg takke alle helsearbeidere som gjør det beste for kommunens innbyggere i en svært spesiell og vanskelig tid. Hurra, hurra for dere!

Kommentarer til denne saken