Med tre dager igjen til Birkebeinerrittet, en av sensommerens store kondisjonsarrangement, vies det naturligvis mye tid til de 86 kilometrene mellom Rena og Lillehammer i denne episoden av podkasten Gørsprek& Halvfet.

Før sommeren søkte Østlendingen etter personer som kunne tenke seg å sykle Birken, gjerne for aller første gang.

Det fant vi, og i denne episoden får vi besøk av 25 år gamle Andreas Kulblik fra Eidskog, som studerer i Elverum.

Kulblik er fotballkeeper i 5. divisjon, og en aktiv kar både på ski og sykkel.

Nå har han tatt sjansen og lørdag stiller han for første gang til start i årets store folkefest på to hjul, og det med lånt sykkel.

Vi snakker om forventninger til rittet, vær og løypeforhold i tillegg til tips og triks det kan være greit å ta med seg inn i rittet, enten du sykler for å vinne eller bare for å komme deg over fjellet.

Det blir også snakk om hva som har skjedd i sommer, og da spesielt Tom Martin sitt store mål, Ironman i Kalmar.

Endelig kan den halvfete delen av podkasten kalle seg jernmann. Hvordan mange ganger klarer egentlig Tom Martin å lure inn det ordet i løpet av en podkastepisode?

Lytt til denne ukens episode og du finner svaret.

Tar mosjonistene på alvor

Podkasten Gørsprek & Halvfet med Magnus og Tom Martin skal ta for seg ulike temaer innen mosjonsidrett, både på høyt og lavt nivå.

Her deler vi fra våre egne erfaringer som ivrige mosjonister og skal også ha interessante gjester i ulike skalaer av mosjonistbegrepet.

Vi snakker om arrangementer i nærområdet og det som opptar folk ute i den store sportsverdenen.

Forhåpentligvis kan podkasten også være fin å ha på øret når du er ute på sykkeltur, løpetur, skitur eller en annen form for aktivitet.

God tur og god lytt!

Sesong 1: