Jenny Mathiesen og hennes lagvenninner på Solør Bk`s damelag i eliteserien i bowling tok sitt andre gull. Søndagens kamp borte mot Glåmdal BK var en ren gullfinale. Glåmdal ledet etter første serien, men Solør-kvinnene snudde det hele og kunne slippe jubelen løs.

Herrelaget endte på sølvplass bak Trondheim BK med Christer Aker på laget, mens Briskebyen, Hamar tok bronsemedaljen i årets eliteserie for herrene.

– En stor dag igjen for Solør BK. Det er bare å gratulere og juble for damelaget vårt. De presterte på topp igjen. Når det gjelder herrelaget, var det ikke den uavgjorte kampen mot Mascot i Bergen søndag som vi rotet bort gullet i. Det var nok tapet borte mot Oslo BK som ble avgjørende. Den burde vi vunnet. men slik er det i idretten. Noen ganger går det som man håper, andre ganger ikke. Vi er fornøyd med sølvet i herreserien og jubler sammen med og for kvinnelagets gull, sier Gjermund Mathiesen i Solør BK.

Solør BK`s gullag besto av Jenny Mathiesen, Anita Meiningen, Liv Inger Maribo Søgård, Gerd Brandett og Elin Mathiesen.

Gullet denne sesongen var en kanskje litt uventet triumf, ettersom et par ungjenter som var i norgestoppen, ikke var med denne sesongen. Men erstatterne har fylt plassene og bidratt sterkt til den nye triumfen.

Etter 7–5 borte mot Glåmdals damer ble det altså gull, ett poeng foran Frogner med Trondheim BK på bronseplass.

Herrene spilte 6–6 mot Mascot i Bergen og reiste hjem med sølv, mens Briskebyen med en storspillende John Fossum feide Glåmdals herrer av banen med 10–2 og tok en veldig klar tredjeplass.