Laget trivelig julaften på Sion

LAGET JULEKVELD:  Karin Bjørnstad Preuthun og Robert Preuthun laget julekveld for mange på Sion på Flisa.

LAGET JULEKVELD: Karin Bjørnstad Preuthun og Robert Preuthun laget julekveld for mange på Sion på Flisa. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble 11 personer som feiret julaften sammen på Sion på Flisa.

DEL

– Vi hadde håpet på enda flere, men var nok litt sent ute med invitasjonen. Det sier en av initiativtakerne, Robert Preuthun.

Sammen med kona Karin laget han en julaften som de som kom sent vil til å glemme. Julesanger, juleevangeliet, tradisjonell julemat med ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter etterfulgt av riskrem sto på bordet.

– Jeg tror vi alle spiste så mye og godt at det ikke gikk så mye kaffe og kaker senere på kvelden. Vi ønsket med dette tilbudet å stille opp for dem som av ulike årsaker er alene en slik kveld. Vi hadde håpet at flere skulle komme. Men i ettertid ser vi at vi var litt sent ute med invitasjonen. Neste jul skal vi være mye tidligere ute med invitasjonen. For vi kommer til å fortsette med dette. Vi hadde en så fin kveld sammen vi som var der, at dette er verdt å videreføre, sier Preuthun.

Han understreker at man ikke er skuffet over frammøtet, men gleder seg over at det var mange som tross alt fikk en triveligere julekveld sammen med andre enn de sannsynligvis ville fått alene.

LES OGSÅ: Med hjerte for trengende

Artikkeltags