Nissemysteriet er løst!

GJENGEN: Nissene på Koppang (Foto: Stor-Elvdal kommune Facebook)

GJENGEN: Nissene på Koppang (Foto: Stor-Elvdal kommune Facebook)

Artikkelen er over 3 år gammel

Ved inngangspartiet til kommunehuset på Koppang kom det stadig flere og flere nisser. Men ingen visste hvem som sørget for at nissene dukket opp der.

DEL

Nå er nissemysteriet imidlertid løst.

– Denne herlige gjengen meldte seg sjøl og avslørte at det var de som står bak tidenes fineste adventskalender. Med initiativtaker Hanne Lyng i spissen er det satt ut 24 flotte nisser i tre ved inngangen til kommunehuset. I mulm og mørke er nissene satt ut uten at noen har sett det. Teoriene om hvem som kunne stå bak har vært mange. Derfor var det utrolig moro å møte gjengen julaften, forteller Stor-Elvdal kommune på sine Facebook-sider.

Gjengen de snakker om består av Hanne Lyng, Bodil Tronstad, Anne-Lise Skaret, Vesla Myrvang, Mona Kristiansen, Gjertrud Lutnæs, Hilde Solvang, Mona Danielsen, Odd Negård, Monica Aaen Austeng, Hege Hornseth, Gro Østbø, Hilde Myrvang, Tonje Bakke, Heidi Ulvmoen, Tonje Stensløkken Eriksen, Mali Engh, Lene Holen, Gry Oda Ulvmoen Myrbakken, Laila Jordal Laurentz, Adam Bielek og Ingrid Lyng.

– Tusen takk for gleden dere har gitt oss ved å lure på. Beklager til alle vi ikke har vært helt ærlige mot nå før jul. Vi har vært nervøse og følt oss som spioner i mørket, men du verden så morsomt, sier Hanne Lyng.

Men gjengen bød ikke bare på nissemysterie; de bød på julesang også, og den kan du høre her!

LES OGSÅ: Hvem i alle dager er det som setter igjen julenisser på trappa til kommunehuset?

Artikkeltags