Lys i mørketid i Gravberget

TIL GRAVBERGET: Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen kan oppleves i Gravberget kirke onsdag kveld.

TIL GRAVBERGET: Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen kan oppleves i Gravberget kirke onsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Mens desembermørket omslutter oss, skal det tennes lys i det vakre og intime kirkerommet i Gravberget. Ikke bare stearinlysene, men også julemusikalske lys.

DEL

Det skjer gjennom en stemningsfull og varm konsert preget av stort mangfold onsdag kveld. Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen presenterer sitt juleprogram. Med sang, deklamasjon, harpe, lyre, trøorgel, fløyter og gitar tar de oss med i sanger og musikk fra middelalderen til vår egen tid.

Mariahymner, folketoner og egenkomponert musikk i variert uttrykk og spennvidde får vi oppleve. Frodige instrumentkombinasjoner, vare toner og gledesfylte rytmer får vi oppleve. I den unike Gravbergskirken vil denne musikken gi spesielt gode opplevelser.

Tone og Hans Fredrik har over 30 års karriere bak seg. De har reist verden rundt med sin musikk samtidig som deres nærmiljøer i Nord-Østerdal har fått nyte deres virksomhet i rikt monn. De er også blitt æret med en rekke priser gjennom årene. Det er et meget modent musikalsk par som gjester Gravberget kirke for første gang.

Artikkeltags