Gå til sidens hovedinnhold

Kalle trodde nesten ikke sine egne ører da nyheten kom: – Vi gønner på

For Kalle Björkman og resten av Elverum håndball kom nyheten om gjenåpningen av Norge som et aldri så lite sjokk.

– Jeg satt i bilen med Mads Fredriksen og Cato Aaslie da nyheten om gjenåpningen kom på radioen. Jeg må innrømme at vi ble overrasket over at de åpner så fort, forteller markedssjef Kalle Björkman.

– Vi hadde snakket om at det kanskje kunne bli full hall mot Arendal neste helg, men nå ble det jo åpning og full guffe med en gang.

Ikke overraskende var både Bjørkman og Fredriksen på med en gang, og begynte å diskutere muligheten rundt full hall allerede under kveldens kamp mot Kristiansand i cupen.

– Vi så på hverandre og lurte på om vi skulle gønne på eller ikke. Det ble selvfølgelig å gønne på, gliser svensken, som ikke legger skjul på at han har gledet seg enormt til denne dagen.

– Jeg trodde jo virkelig ikke at det skulle åpne lørdag, men i månedsskiftet september/oktober. Jeg ble sjokkert og selvfølgelig veldig glad. Vi som elsker å jobbe med sport og vil at ting skal skje har kanskje vært litt utålmodige, men de som styrer har nok gjort de riktige vurderingene underveis.

Til kveldens kamp vil det altså være tillatt med full hall igjen, og i den anledning innrømmer svensken at han gjerne skulle gitt ut gratis billetter til alle som vil ha. Reglene setter derimot en stopper for den ideen, da det ikke er lov å gi bort gratisbilletter i cupen.

Men det er ikke bare Björkman som har gledet seg til at det igjen kan bli full hall. Det har også klubbens samarbeidspartnere, med Cato Åslie i Fundament Gruppen i spissen.

– Cato bestemte seg ganske fort for at de ville kjøpe 100 billetter som vi kunne legge ut i appen vår. Flere slang seg på, så nå har våre samarbeidspartnere kjøpt 600 billetter som ligger gratis i appen!

Nå håper Björkman på en skikkelig folkefest i Terningen Arena lørdag, samtidig som han har forståelse for at mange nok vil være litt tilbakeholdende en stund til.

– Det er nok litt todelt enda. Mange har lengtet etter og gledet seg skikkelig til gjenåpning, mens noen sikkert vil være litt reserverte og bekymret. Men nå er vi bare kjempeglade og klare for fortsettelsen.

Kommentarer til denne saken