Drar i gang kronerulling for Lucky Strike etter haleamputering

Lucky Strike er en av de heldige kattene, der han ligger forslått og med amputert hale. Han ble tatt inn i varmen.

Lucky Strike er en av de heldige kattene, der han ligger forslått og med amputert hale. Han ble tatt inn i varmen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Med stygge sår, forslått og med brukket hale, så er Lucky Strike likevel en av de heldige kattene.

DEL

(Arbeidets Rett) Etter å ha gått ute på Os over lengre tid, ble han tatt inn av Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark, og plassert i fôrverthjem. Etter at han ble tatt inn viste det seg at han både var kraftig forslått, hadde stygge sår, og en brukket hale.

Mest sannsynlig har han hatt et ublidt møte med en bil. Her har han fått mat, stell og kos - og fått oppleve trygghet. Og ikke minst har han vært til veterinær og gjennomgått omfattende behandling, blant annet amputert halen.

Katten er ikke ferdig behandlet, men det antas at regningene vil ende på mellom 6000 og 10 000 kroner.Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark organiserer nå kronerulling til inntekt for å dekke  Lucky Strikes dyrlegeregninger.

Med amputert hale og krage, er Lucky Strike på bedringens vei. Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark.

Drives kun av frivillige

Dyrebeskyttelsen Norge er en organisasjon som drives utelukkende av frivillige, og får ingen statlig støtte. All virksomhet drives på dugnad, og gavemidler dekker de utgifter som er. Men landet flommer over av katter ingen vil vedkjenne seg, og økonomien er stram.

- Det aller beste ville vært om eieren til Lucky Strike ser bildet, og kjenner han igjen. Dette er en katt som en eller annen gang har hatt et hjem, dette er en tam katt, sier Gerd Anita Aabakken, styremedlem i Dyrebeskyttelsen Hedmark. Katter kan som kjent gå langt, og i motsetning til hva mange tror, går de seg gjerne villl.

Hvis du vil gi et bidrag til å bidra til utgiftene på Lucky Strike, kan du ta kontakt med Gerd Anita Aabakken eller vippse penger til  14742 og merke innbetalingen med "Lucky". Du kan også bruke kontonummer 1822.09.05523 og merke med "Lucky".

Katten gikk ute på Os over lengre tid. Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark.

Artikkeltags