Gå til sidens hovedinnhold

Paulsbyen etter møtet med VM-motstanderen: – Ble ikke skremt av dette her!

Artikkelen er over 3 år gammel

Vekta stoppet på 87,7 kilo for Robert Paulsbyen på fredagens innveiing. Det ble også hans første mulighet til å møte VM-motstanderen, Bojan Miskovic ansikt-til-ansikt. Det lot han ikke skremme seg nevneverdig av.

Fredag var det duket for innveiing av samtlige utøvere i forkant av det som ligger an til å bli en spektakulær fight night i Terningen Arena.

Robert Paulsbyen ble veid sist, og ifølge seg selv noen gram for lett. Maks tillatte vekt i hans vektklasse er 88,6 kilo, men vektpilen stoppet på 87,7.

– Jeg skulle gjerne vært noen gram tyngre, men nå har jeg sittet her og svettet av nervøsitet en stund, så det er ikke så rart at jeg ligger litt under, smiler Paulsbyen, og legger til:

– Man vil jo gjerne også være på den sikre siden, så sånn sett er det helt greit.

Les også

– Lykke til, Robert. Du er en vinner!

 

Ikke skremt

Hans VM-motstander Bojan Miskovic veide inn på 88,5 kilo, altså bare 100 gram under den tillatte vekten.

Men 800 gram er ikke det som kommer til å avgjøre VM-kampen mellom de to hardhausene.

– Jeg ble ikke skremt av det jeg så av ham (Bojan Miskovic). Verken av muskler, kropp, blikk eller væremåte, sier Paulsbyen, og legger til:

– Han ser ut som en fyr som har glimt i øyet, er kjapp i bevegelsene og som jeg tror kan bidra til at det blir en god kamp. Men jeg tror jeg vinner, ja!

Les også

Mette Solli skal kommentere: – Det kommer til å bli show

 

Normal oppladning

Det siste døgnet før kampen skal Robert bruke til å gjøre ting mest mulig som normalt.

– Nå skal jeg først bort i Terningen Arena og se hvordan det ser ut der. Så skal jeg hjem og være med familien, se litt på TV og forsøke å sove litt. Det er ikke så lett, sier en spent Paulsbyen, som var en lettet mann etter innveiingen.

– Man går faktisk og er nervøs før dette også, så det er godt å ha det unnagjort. Nå føler jeg meg veldig god og lett i kroppen, og så vet jeg at nervene bygger seg opp igjen inn mot matchen, men da får jeg i alle fall noen timer nå der jeg føler meg tilnærmet normal, smiler den regjerende verdensmesteren.

Vekta stoppet på 87,7 kilo for Robert Paulsbyen på fredagens innveiing. Det ble også hans første mulighet til å møte VM-motstanderen, Bojan Miskovic ansikt-til-ansikt. Det lot han ikke skremme seg nevneverdig av.

 

Østlendingen fikk også en prat med Bojan Miskovic, som etter eget utsagn stiller i ringen uten å ha forberedt seg spesifikt på hva Paulsbyen har å komme med:

– Jeg vet godt hvem han (Robert) er, men jeg har ikke sett ham på video. Det gjør jeg aldri med mine motstandere. Jeg liker å gå kamper ut fra mine egne forutsetninger, og ikke tenke for mye på hvordan andre er i ringen, sier Miskovic.

Og hvordan kampen de to mellom blir, finner vi snart ut av. Lørdag kveld entrer de to ringen i det som blir tidenes kickboksing-kamp på norsk jord. 2.500 billetter er revet vekk – og dermed er rammen satt.

– Jeg er utrolig spent, men jeg vil jo gi publikum en god opplevelse. Nå er jeg klar, konstaterer Robert Paulsbyen.

 

Kommentarer til denne saken