Vurderer å signere Bosman-avtale

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

KONGSVINGER: Martin Ellingsen kan signere for Strømsgodset i løpet av kort tid.

DEL

22-åringen har vært jaktet av drammenserne de siste månedene, og etter det Glåmdalen erfarer kan KIL-strategen signere på en avtale med eliteserieklubben de komnende dagene.

Kilder Glåmdalen har pratet med denne uken, sier at Ellingsen i samarbeid med agent Stig Lillejord er klare for å signere en avtale som gjør Elverum-gutten til Strømsgodset-spiller fra 1. januar 2018.

Går gratis

Alternativene da er at Strømsgodset og KIL blir enige om en overgangssum i sommerens vindu – eller at Ellingsen spiller sesongen ut for KIL for så å gå gratis etter sesongslutt.

Det betyr at KIL i tilfelle vil sitte igjen med de kronene klubben får i utdanningskompenasjon for spilleren som har vært fast inventar i startelleveren på Gjemselund siden han slo igjen som 17-åring i 2013.

Vil ikke prate

Hovedpersonen selv er ikke spesielt snakkesalig om situasjonen.

– Nei, dette vil jeg ikke uttale meg om. Du må prate med Stig (Lillejord), det er han som tar seg av dette, sa Ellingsen til Glåmdalen torsdag ettermiddag.

Glåmdalen har forsøkt å oppnå kontakt med Stig Lillejord, uten å lykkes.

KIL-sjef Espen Nystuen sa følgende til Glåmdalen fredag ettermiddag.

– Strømsgodset ga beskjed om at de kom til å ta kontakt med Martin. Hvor Mrtin velger å spille fotball etter sesongen, er helt og holdent opp til Martin selv og hans agent.

– Vi har forsøkt å få Martin til å forlenge kontrakten med oss i lang tid, uten å lykkes.

Artikkeltags