Farmen-Karoline: – Man må bjuda på litt

TRENINGSGLAD: Løtensokningen legger flittig ut bilder på sin egen Instagram-profil. Bildet er brukt hos oss med tillatelse fra Karoline selv.

TRENINGSGLAD: Løtensokningen legger flittig ut bilder på sin egen Instagram-profil. Bildet er brukt hos oss med tillatelse fra Karoline selv. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Karoline Røed fra Løten har over 6.500 følgere på Instagram, og er ikke redd for å legge ut hverken bikini- eller treningsbilder på den populære bildedelingstjenesten.

DEL

Denne uken tok underholdningsprogrammet «Panelet» med Morten Hegseth og Vegard Harm en prat med 30-åringen om både Farmen-deltakelsen og bildene hun legger ut på Instagram-profilen sin.

På spørsmål om hvilken Instagram-profil hun går for, svarer løtensokningen at hun er opptatt av trening og at hun bruker den til å inspirere andre til å også være opptatt av trening.

– Ikke at man skal være tynn og digg med det kroppspresset som er i dag, men heller bare bruke det til noe positivt og få fokuset over på noe sunt og friskt, sier Røed.

Nevnte Hegseth spør henne så «Du legger ut mye frekke bilder av deg selv?» hvorpå Røed svarer:

– Gjør jeg det? Det har jeg ikke tenkt over, sier en lattermild Røed til VGTVs reporter - som stiller spørsmålene med glimt i øyet.

– Hvorfor gjør du det?

– Man må bjuda på litt, da, sier hun med et smil.

Artikkeltags