Her ønsker formannskapet Farmen-Halvor lykke til før finalen: – Regner med vi får høre den usminkede sannheten etterpå

GLEDENS DAG: Formannskapet i Rendalen med fra venstre: Arne Hagetrø (Ap), Magnhild Søgård (Sp), Marit Bjørnstad (Ap), Linda Stubsveen (Ap), rådmann Anne Lise Trøen, varaordfører Svein Kjetil Bjørnseth (Sp) og ordfører Norvald Illevold (Sp).

GLEDENS DAG: Formannskapet i Rendalen med fra venstre: Arne Hagetrø (Ap), Magnhild Søgård (Sp), Marit Bjørnstad (Ap), Linda Stubsveen (Ap), rådmann Anne Lise Trøen, varaordfører Svein Kjetil Bjørnseth (Sp) og ordfører Norvald Illevold (Sp). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Halvor er en god ambassadør for Rendalen og Østerdalen. Han har hele bygda i ryggen, sier ordfører Norvald Illevold (A).

DEL

– Akkurat nå er nok Halvor Sveen Rendalens største sønn, jeg hører ikke annet enn godord, sier Illevold som har med hilsen fra hele formannskapet som hadde møte torsdag.

De planlegger å gjøre stas på Farmen-deltakeren i lunsjen på julemøtet i kommunestyret torsdag i neste uke. Halvor er kommunestyrerepresentant for Ap i Rendalen, og skal være med å vedta neste års budsjett på årets siste kommunestyremøte.

– Vi vet ikke ennå hva vi skal finne på, men vi kommer til å gjøre stas på Halvor. Og så regner vi jo med at han har mye å fortelle. Torsdag regner vi med å få den usminkede sannheten om Farmen oppholdet, og alt det som ikke er vist på TV, sier Illevold og ler.

Han kjenner Halvor godt og vet at oppholdet på Farmen har vært litt av en utfordring.

– Halvor har imponert ved å være disiplinert og raus, Han har vært en svært god ambassadør for Rendalen, og for hele Østerdalen. Jeg kan ikke skjønne at noen andre enn Halvor kan vinne Farmen, sier Norvald Illevold.

Artikkeltags