Anstrengt mellom deltakerne før Farmen-finalen

ANSTRENGT: Geir Magnus Haukås har skapt bølger også før finalefesten tar til søndag kveld.

ANSTRENGT: Geir Magnus Haukås har skapt bølger også før finalefesten tar til søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Geir Magne Haukås forteller at han ikke er bedt på en eneste samling siden innspillingen.

DEL

– Jeg gleder meg til å møte de andre, se dem dypt inn i øynene og være glad og fornøyd. Den dag i dag vet jeg ikke hva jeg har gjort for at de andre skal vende seg så mot meg, sier Geir Magne til VG.

Søndag kveld kåres vinneren, og tradisjon tro samles samtlige deltakere til finalefest i Oslo.

Igjen står tre deltakere – Halvor Sveen, Amalie Snøløs og Eunike Hoksrød. To av disse ender opp i finalen søndag kveld og én vinner hytte og bil.

– Tilgivelse kommer ikke

Spesielt kokte det rundt Geir Magne Haukås etter den brutale tvekampen mot Kristian Krubel Djubnes. Da smalt det fra Krubel Djupnes at han aldri kom til å tilgi Geir Magne og har siden gått ut i media og omtalt Geir Magne som en «hestkuk».

– Det blir uproblematisk for meg å møte Geir Magne på festen. Jeg kan jo mene at han er en hestkuk for måten han oppfører seg på, uten at jeg går rundt og er sur. Men noen tilgivelse kommer det ikke. Det må han bare leve med, sier Kristian til VG og legger til:

– Hvis jeg tilgir ham, kommer han til å si noe om at jeg har gått i meg selv, og noe sånn skal jeg ikke være med på. Jeg har likevel ikke tenkt å kaste bensin på bålet, men hvis han slenger med bensinkanna, så kan det hende det tar fyr.

Etter at innspillingen var over skal flere av Farmen-deltakerne ha hatt flere treff sammen – samtlige uten Geir Magne Haukås.

– Jeg er aldri blitt invitert. Selvsagt ville jeg seriøst vurdert å dra på det, sier Geir Magne.

– Jeg har også skrevet med Amalie, Vidar, Sunniva, Trym og Liv Ranveig. Da jeg ble hengt ut i en lukket Facebook-gruppe for oss deltakere, slo Tom ned på det, fortsetter han.

ØSTLENDINGEN FØLGER FARMEN-FINALEN DIREKTE HER!

– Nå for han gi seg!

Camilla Cox Barfot stiller seg uforstående til det hele.

– Det har ikke vært en eneste samling, nå får han faen meg gi seg, sier Camilla.

Selv om de ikke vil beskrive stemningen som dårlig, forteller de at de ikke har hatt noe behov for å prate med ham, og at de reagerer på hvordan han har framstilt dem i media etter oppholdet. 

– Jeg har faktisk vært ganske grei mot ham og kjenner meg ikke igjen, sier Eunike til avisen.

Halvor Sveen (47) er heller ikke blitt invitert på noe.

– Jeg har ikke pratet med Geir Magne siden vi kom ut. Men det som skjedde på «Farmen», skjedde på «Farmen». Nå er det en ny tid. Jeg bærer ikke nag til noen, sier han.

– Jeg har snakket om å bli støtt ut av flokken. Dette er min egen følelse. Hvis Kristian og de andre er irritert på meg, må de ta ansvar for sine egne følelser, avslutter Geir Magne Haukås.

Artikkeltags