Klarsignal for nye handelsdager

LIV I GATA: – Det skal bli liv i gata under kontrollerte former, sie Odd Erland Dalen i Solør arrangement AS.

LIV I GATA: – Det skal bli liv i gata under kontrollerte former, sie Odd Erland Dalen i Solør arrangement AS. Foto:

Det skulle egentlig vært høstfest med handel og underholdning. Nå blir det handelsdager uten underholdning. Det har lokale helsemyndigheter sagt ja til, som man gjorde det da martn i juni ble erstattet med handelsdager på Flisa.

DEL

– Vi synes det er viktig at det skjer noe som handelsnæringa kan ha litt igjen for. Så fra og med torsdag til og med lørdag blir det handelsdager etter samme lest som handelsdagene i sommer. Jeg tror det blir noe folk vil ha. Og ikke minst bodselgere lengter etter en anledning til å få være med på dette, sier Odd Erland Dalen i Solør arrangement AS.

Han forteller at man har sterkt fokus på smittevernet. Det blir plassert antibac-stasjoner rundt om og håndvask og toaletter på forskjellige steder. Beachflagg og klistremerker skal minne folk om å holde avstand.

– Selv om mange av forretningene på Flisa har klart seg bra under pandemien, noen til og med økt omsetning, er det også noen som har hatt det tyngre og fortjener en opptur nå, sier Dalen.

Underholdning blir det ikke, men for ungene er det tivoli ved Stormarkedet.

Nok en gang blir det en mulighet til å vinne et gavekort på 10.000 kroner. Det er trekning blant dem som leverer kvittering på at de har handlet for minst 300 kroner.

Artikkeltags