Gå til sidens hovedinnhold

Knepent Sundet-tap: – Kanskje den beste omgangen vi har hatt

Artikkelen er over 2 år gammel

(Eidsvoll Turn - Nybergsund 2-1) Etter to enkle baklengsmål tok Nybergsund fullstendig over i andre omgang borte mot Eidsvoll Turn. Det endte med tap, men trener Yngve Sandbuløkken er fornøyd.

– I andre omgang er vi rett og slett bra. Det er nok kanskje den beste omgangen vi har hatt i år, sier Sandbuløkken til Østlendingen etter 1-2-tapet for 3. divisjonskollega Eidsvoll Turn.

Etter en ålreit start på kampen tok Eidsvoll Turn mer og mer over i den første omgangen.

Sundet slapp inn to enkle mål, og gikk til pause med 0-2.

– Vi blir liggende lavt. De skaper ikke all verden, men det blir for enkelt de målene vi slipper inn. Vi har noen overganger som kan bli farlig, men alt i alt var det ingen god omgang, sier Sandbuløkken, som imidlertid fikk se et helt annet Sundet-lag på banen de siste 45 minuttene.

– Da snur det helt. Vi får helt taket på det og skaper bra med sjanser. Vi er det førende laget og bør score flere enn det ene målet vi får. Det er synd vi ikke klarer det.

Med tre uker igjen til seriestart gjenstår det fortsatt mye jobb før "nye Sundet" ser ut som Sandbuløkken ønsker.

Han skulle gjerne sett at laget fikk en seier, men gleder seg over det han så lørdag ettermiddag.

– For spillerne hadde det sikkert betydd mye å få et enda bedre resultat, men for meg er det gledelig å se hvordan vi opptrer i andre omganger. Vi begynner å få litt tanker rundt ting, men fortsatt er det relativt ferskt med stor bane når vi er vant til å trene inne. Det er fortsatt masse å utvikle, men det har vi god tro på at vi skal få til.

Serierstart for Nybergsund er 13. april borte mot Tiller. Før den tid venter to treningskamper mot Gjelleråsen og Vålerenga 2.

Kommentarer til denne saken