Gå til sidens hovedinnhold

Konsert på hjul i Løten: – Vi håper folk kommer ut på trappa og synger med

Artikkelen er over 1 år gammel

Med en rullende konsert og bilparade ønsker Løten kommune å spre glede og gi noe tilbake til folk som holder seg hjemme.

– I en hverdag der mange er hjemme og fortsatt må være hjemme, håper vi at dette kan være et lite lyspunkt, sier ordfører Marte Larsen Tønseth.

Lørdag 18. april mellom klokka 12 og 15 skal konserten på hjul rekke innom store deler av bygda. På kjøreruta står boligfeltene i sentrum, men også Slettmoen, Jønsrud og Ådalsbruk.

– Nå rekker vi dessverre ikke å komme til alle, men mye av det som skjer blir også lagt ut på kommunens Facebook-side, sier ordføreren.

Opplegget kom i stand på et par dagers varsel. Kultursjef Bente Hagen startet planleggingen tirsdag, og onsdag takket Sussan, Celine og Frank Nysveen ja til å stå for det musikalske innslaget. Det vil foregår på en bilhenger.

– Her har vi fått med oss Erik Aspen, som skyndte seg å vaske hengeren, sier Bente Hagen.

Les også

Onkel og nevø lader opp til rekordforsøk: – Vi må gjøre som toppidrettsutøverne og satse på at formen holder

Ved å engasjere lokale aktører fra kultur- og næringsliv, sørger kommunen for kjærkomne oppdrag i ei tid der mye står stille. Men først og fremst er hensikten å gi en takk og oppmuntring til alle som deltar i den store dugnaden.

– Det skjer så mye bra i Løten. Da vil vi også bidra, sier Sussan Nysveen, som lover at det blir mye dansbar swing og glad musikk.

Ordføreren understreker at folk må fortsette å følge smittevernreglene og holde seg mest mulig hjemme, men lørdag må små og store gjerne komme ut på trappa eller terrassen og synge med.

Både brannbiler og veteranbiler deltar i paraden, og det blir flere overraskelser underveis.

Kommentarer til denne saken