Gå til sidens hovedinnhold

Korona i topp og bredde med Nystuen, Olsen og Arnesen

Artikkelen er over 1 år gammel

Krorona-krisen preger også fotballen i vårt område. Både topp og breddeklubber blør som følge av den økonomiske krisen vi nå står midt oppe i.

Dette blir ikke den lystige podtonen vi er vant til, selv om noen stikk blir det jo.

Vi debattere hvordan den pågående korona-krisen påvirker både topp- og breddefotballen i distriktet.

Prøver oss på hele personer i samme pod, denne gangen over Skype. På grunn av at vi også sendte podkasten direkte på våre nettsider, ble det noe teknisk krøll, som har gjort at vi har måtte kutte i enkeltesekvenser av podden.

Bær over med oss i disse krisetider.

Her er ukens gjester!

Den første sitter permittert hjemme på Strømmen, det er lange dager for sportssjef i HamKam, Espen Olsen.

Den andre sitter sitter i full jobb på Kongsvinger og har valgt å ikke permittere sine spillere og ansatte, daglig leder i KIL, Espen Nystuen.

Den tredje er dagens breddealibi, og har større problemer med de sosiale aspektene ved denne krisa enn de økonomiske, spillende Ridabu-trener Simen Arnesen.

Den fjerde holder bokstavelig talt å gå på veggen, men innser likevel at det ikke er han det er synd på - vår ekspert, Ulrik Balstad.

Den femte får omsider tatt seg et break fra nyhetsledelsen i Østlendingen. Det har vært hektiske dager for nyhetsredaktør Magnus Torp Antonsen.

Den sjette, undertegnede, er nettopp ferdig med karantene etter en heisatur til Berlin helgen før det smalt, og prøver å få daga til å gå på hjemmeskolen.

God lytt!

Tune in!

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 5:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1:Kommentarer til denne saken