Det var ved 12-tiden fredag at kvinnen ble overmannet og ranet i Sandgata sørøst for Elverum sentrum. Gjerningsmennene hadde utenlandsk utseende.

BAKGRUNN: Kvinne i 60-åra ranet av ukjente gjerningsmenn

Har fått inn tips

Fungerende krimsjef ved Elverum politistasjon, politiførstebetjent Ulf Erik Strand, sier at politiet har fått inn tips som de vil følge opp.

- Etter at vi gikk ut med anmodning om tips før helga har vi fått inn seks konkrete tips. De fleste av disse er vurdert og sjekket ut, og et par av dem skal vi jobbe videre med i etterforskningen vår. Vi skal i tillegg avhøre en eller to personer som har status som vitner i saken, sier Strand.

LES OGSÅ: Ingen pågrepet for ranet

Etterforskningen fortsetter

Selv om politiet per nå ikke har noen navngitte mistenkte i saken, vil etterforskningen fortsette.

- Vi har fortsatt en del arbeidsoppgaver som vi skal gjøre og vi må hele tiden vurdere de opplysningene som kommer fram under etterforskningen, forklarer Strand.

Politiførstebetjenten sier til Østlendingen at denne typen straffesaker (personran) er uvanlig i Elverum, og at det for politiet blir vanskelig og eventuelt oppsøke de «riktige» miljøene for å finne informasjon.

- Denne saken er uvanlig for Elverum, og det finnes ingen gjengangere på personran i Elverum, som det gjør på andre straffetyper. På den måten har vi ingen konkrete personer i kikkerten, og heller ikke et persongalleri vi kan være på vakt på, sier Strand.

Folk som vet noe, eller har hørt noe kan fortsatt kontakte politiet på 02800.