Gå til sidens hovedinnhold

Kristian (21) fra Elverum har signert for 2. divisjonsklubb

Artikkelen er over 1 år gammel

Tidligere Elverum- og Nybergsund-spiller Kristian Kjeverud Eggen forlater Hedmark-fotballen.

Tirsdag ble den 21 år gamle midtbanespilleren presentert som ny Notodden-spiller.

Kristian Kjeverud Eggen har signert en toårskontrakt med klubben som rykket ned fra 1. divisjon i 2019 etter å ha tapt kvalifiseringen mot Åsane fra 2. divisjon.

Dermed forlater den lovende elverumsingen Hedmark-fotballen.

Han har gått gradene i Elverum Fotball, sett bort fra ett år der han bodde i USA med familien.

Høsten 2016 debuterte han for A-laget til de svarte og hvite i 4-2-seieren over Nybergsund. Året etter fikk han to opptredener i 1. divisjon for moderklubben.

Kjeverud Eggen spilte også 2018-sesongen for Elverum Fotball, en sesong han fikk bra med kamper, før han ble lånt ut til Nybergsund i 3. divisjon i fjor.

Der var unggutten en av lagets mest betrodde spillere. Kjeverud Eggen var på banen i samtlige kamper for Yngve Sandbuløkken sine gutter i 2019.

Nå blir det en ny sjanse i 2. divisjon for 21-åringen som trente med Notodden for første gang tirsdag.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben. Det er en veldig profesjonell klubb med gode fasiliteter. I tillegg har jeg fått et utrolig godt inntrykk av både spillere og trenere og gleder meg utrolig mye til å komme i gang. Forventningene for sesongen er selvfølgelig å prøve å spille seg til en plass på laget og kunne bidra så mye som mulig, sier Kjeverud Eggen til Notodden sine hjemmesider.

Les også

Brødet som sjekketriks, Historier XI og sesongåpning

Kommentarer til denne saken