Ravi og uroppføring i Hof kirke

KLARE:  Ola Karlstads marsj "Glåmdalsgutta" skal uroppføres av Åsnes Hornmusikk. Her er Karlstad sammen med dirigent  Ola Fredheim Haug og musikerne, i første rekke fra venstre Sindre, Marius, Malin og Frida.  I andre rekke  Sigrun dirigent Fredheim Holm,  Simon  Ola Karlstad, Vidar og Celine.

KLARE: Ola Karlstads marsj "Glåmdalsgutta" skal uroppføres av Åsnes Hornmusikk. Her er Karlstad sammen med dirigent Ola Fredheim Haug og musikerne, i første rekke fra venstre Sindre, Marius, Malin og Frida. I andre rekke Sigrun dirigent Fredheim Holm, Simon Ola Karlstad, Vidar og Celine. Foto:

Under nyttårskonserten i Hof kirke søndag skal Åsnes Hornmusikk uroppføre marsjen «Glåmdalsgutta». Den er skrevet av trekkspilleren Ola Karlstad. Gjesteartist denne gang er Ivar Christian Johansen, bedre kjent som Ravi.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Når det gjelder uroppføringen av marsjen skrevet av den kjente trekkspilleren Ola Karlstad fra Skansen i Åsnes, blir det et av flere høydepunkter under årets nyttårskonsert. Det er 23. gang nyttårskonserten gjennomføres med korpsene i Åsnes. Det pleier å være fullsatt kirke ved disse anledningene, og det blir det garantert også denne gangen.

Ble betatt

Det var Jan Øwre, en av trekkspillkameratene til Ola Karlstad og klarinettist i Åsnes Hornmusikk, ble så betatt av marsjen, som egentlig er skrevet for trekkspill, at han bare måtte få den arrangert for korpset. Oppdraget med det fikk den unge kontrabassist og arrangør David Hveem. Han fikk oppdraget tidlig i høst, og han kom tilbake med et feiende flott arrangement, forteller Borghild Glorvigen i Åsnes Hornmusikk.

– Vi kan love publikum en feiende flott opplevelse, sier Glorvigen.

Marsjen har komponisten Ola Karlstad spilt mange ganger ved en rekke anledninger. Han har også tidligere vært korpsmusiker. Trekkspill har han spilt siden småguttedagene. Karlstad er korpsentusiast.

Ravi

Årets gjesteartist er Ivar Christian Johansen, bedre kjent under artistnavnet Ravi. Han er musiker, artist og programleder. Han har fått Norsk Målungdoms dialektpris for bruk av vestfolddialekt.

I 2015 var han tilbake for fullt med rap og leverte singler som perler på en snor. I januar i 2016 var han med i det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes» på TV 2. Og nå er han altså på plass i Hof kirke søndag kveld med nyttårskonserten sammen med Åsnes barn- og ungdomskorps og Åsnes Hornmusikk.

Artikkeltags