Burgunderjakkene har fått ny president: – Jeg er stolt over å lede dette veldige koret

President Odd-Erling Lange i Elverum Mannskor. Foto: Burgunder-Nytt

President Odd-Erling Lange i Elverum Mannskor. Foto: Burgunder-Nytt

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag kveld valgte årsmøtet i Elverum Mannskor ny president.

DEL

Det opplyser koret i en pressemelding fredag kveld.

I meldingen fra mannskoret heter det at årsmøtet «helt enstemmig og med kraftig akklamasjon, 2. bass Lange som sin nye president. Lange, som lenge har gått under navnet 2. bass Odd-Erling «Birkebeineren-er-for-kort-og det-er-egentlig-Marcialonga-også» Lange, vil altså heretter bare benevnes som President 2. bass Lange».

I sin tale til årsmøte sa den nyvalgte presidenten at han gledet seg til å ta koret videre og antydet både nye prosjekter og sluttføring av den pågående strategiprosessen som viktige oppgaver for det internasjonalt aksepterte og svært høyt dekorerte koret.

I sin hilsningstale sa president 2. bass Lange også at han på samme tid både var stolt og ydmyk over den overveldende støtten årsmøtet ga.

– Jeg er stolt over å lede dette veldige koret. Over å kunne fronte så mye godhet og kvalitet. Samtidig er jeg ydmyk i forhold til oppgavene som ligger foran meg. De siste års oppturer forplikter og skaper forventninger, sa en rørt og lettet president til sine medlemmer etter valget fredag kveld.

Med seg i presidentskapet fikk president 2. bass Lange 1. bass Kjenstadbakk, 1. tenor Granrud, 1. tenor Bjøntegaard, 1. tenor Mellum og 2. tenor Søgaard.

Artikkeltags