Gå til sidens hovedinnhold

Team Me hyllet på hjemmebane

Artikkelen er over 8 år gammel

Hyllest foran sine egne i Elverum er mer nervepirrende enn å stå på en scene foran ti tusen elleville fans ute i verden.

På første benk foran hundrevis av elverumsinger i kinosalen i Elvarheim satt medlemmene i Team Me spente og forventningsfulle.

De var på hjemmebane med foreldre, venner, lærere, kjente og kjære i alle aldere.

Sjelden kulturkveld

Instrumentene var ikke med denne gang.

I stedet fikk vi oppleve en kulturkveld av de virkelig sjeldne med Team Me som hovedfigurer, men med visning av ny Team Me-video og elverumspremiere av den nesten 35 minutters lange filmen «Sayonara, Elverum» – om Team Me’s mye omtalte reise og konsert i Japan som bærebjelke.

Les også:
Team Me deler ut gratis billetter
Aiko fikk møte heltene i Team Me
Klart for verdenspremiere på Team Me-dokumentar!

Visst har vi grunn til å være stolte over de jordnære medlemmene i Team Me, som vet hvor de kommer fra og hvor dypt røttene stikker.

Men kvelden i går viste at det gror bredt og godt på flere kulturområder i kommunen.

Den nye Team Me-videoen er laget av den unge og talentfulle elverumsjenta Lena Isaksen (24) i samarbeid med frontfigur og låtskriver Marius Drogsås Hagen.

– En helt fantastisk kveld. Vi hadde aldri fått til videoen uten hjelp fra folk i Heradsbygd og på Søbakken, og med lokale skuespillere og statister. Responsen varmet virkelig, forklarer fotografen som har fått mersmak på film.

Tenker bare film

Filmdrømmer har også festet seg i ryggmargen til Sven Arild Storberget (27) fra Elverum.

Han har regissert «Sayonara, Elverum»-filmen og håper nå å få solgt den til NRK eller TV2.

– I utgangspunktet ønsket jeg å bli journalist, så utdannet jeg meg til tekstforfatter. Men nå tenker jeg bare på film. Ambisjonene er å bli filmregissør. Det er så mange historier å fortelle – og film er et så sterkt og engasjerende medium, forklarer Storberget.

Hamarsingen Kristoffer Kumar er produsent mens elverumsjenta Linn Østenberg Norberg har vært med som klipper og fotograf.

Store drømmer

Så mye talent og så mye vilje. Store drømmer kan virkeliggjøres selv om du kommer fra Elverum eller andre steder i Hedmark.

– Det er oppveksten her som har gjort det mulig for oss å nå langt. Uten Ungdommens Hus eller kulturskolen hadde vi ikke vært der vi er i dag. Derfor ble kvelden så spesiell, sier trommeslager Bjarne Ryen Berg.

– Det er lett å spille for andre, men ikke å bli hyllet av folk du kjenner. Vi er jo tross alt elverumsinger, smiler Ryen Berg.


Kommentarer til denne saken