Gå til sidens hovedinnhold

Team Me vant Spellemann-pris

Artikkelen er over 9 år gammel

Team Me stakk av med den gjeve tittelen "Årets beste popgruppe" under Spellemannprisen 2011.

Bandet, som startet som et enmannsprosjekt for Marius Drogsås Hagen har utviklet seg til å bli et pop-fenomen både her hjemme og utenlands. Og i kategorien "Årets popgruppe", danket Team Me ut P3-yndlingene Montée, Katzenjammer, Eva & The Heartmaker og Real Ones.

SE SPELLEMANNSUTDELINGEN I BILDER


Tidligere frontfigur i bandet Surferosa, Mariann Thomassen delte ut prisen.

- Den perfekte poplåta kan gi oss ulike følelser som forelskelse, trøst, positivitet og motivasjon. Og det i løpet av ett refreng. Det er ikke verst, sier Thomassen før hun roper Team Me opp på scenen.

- Tusen hjertelig takk! Tusen hjertelig takk til Thomas Pryor, Propeller, Frithjof, Ane og så klart Mike som mikset skiva vi er veldig stolt av. Tusen takk til alle som har backet oss opp, det her er ganske rått, sier en skjelven Drogsås Hagen.

Dobbelnominasjon

Sekstetten var også nominert i klassen "Årets nykommer". Men her var det Jonas Alaska som stakk av med seieren. October-sangeren har vunnet mange norske hjerter med sitt med sitt selvtitulerte debutalbum. Åmli-gutten ble også nominert i klassene beste mannelige artist og beste tekstforfatter. Og den 31. mars blir han å se på scenen med elverumsbandet på Rockefeller.

Om ikke den doble nominasjonen er nok er også elverumsbandet nominert til Statoilstipendet på én million kroner. Stipendet deles ut for femte gang under årets byLarm i februar, og skal støtte norske artister med internasjonalt potensial.

Team Me har hatt stor suksess hele året, med hit-låter som Dear Sister og With My Hands Covering Both of my Eyes I Am Too Scared to Have a Look at You Now.

Kommentarer til denne saken