Kolstad fikk en av idrettskretsens priser

FIKK PRIS: Magne Kolstad er kåret til årets ildsjel.

FIKK PRIS: Magne Kolstad er kåret til årets ildsjel.

Artikkelen er over 3 år gammel

Hedmark Idrettskrets har vært i bakleksa med å dele ut diverse priser. Nå kom et oppsamlingsheat og flere fikk sin fortjente heder og ære.

DEL

På sine nettsider skriver idrettskretsen at det er beklagelig at det for enkelte har tatt flere tiår før prisen deles ut.

Hederbevisningen Kretsmedalje i gull tildeles aktive som har vunnet medalje i verdensmesterskap og/eller olympiske leker. Prisen deles ut når utøveren har lagt opp.

Kretsmedalje i gull ble nå delt ut til Anita Moen, Fritjof Loen, Helge Brendryen og Audun Grønvold, Hilde Gjermundshaug Pedersen, Johan Sætre, Jon Inge Kjørum, Atle Enberget, Liv Randi Pettersen og Anne Marit Enger.

Simen Sveen fra Ring IL, som i fjor var på langrennsladslaget og kjempet om verdenscuppoeng ble kåret til årets utøver, mens store talenter som Tuva Berge, Rena IL og Mats Sagbakken, Furnes IL, fikk rekruttprisene for jente og gutt.

En annen stolt prisvinner var Mange Kolstad fra Elverum og Strandbygda, som vant prisen for årets ildsjel.

Han fikk prisen for sin enorme innsats for skimiljøet i Strandbygda IL i Elverum, der han blant annet siden 80-tallet har vært fast løypekjører i løypenettet i nordre Elverum.

Artikkeltags