Hernes Korforening har fått ny dirigent – Nå gjelder det å bli mange nok sangere!

GLAD: – Du får energi og blir glad av å synge, sier Randi Voldmo og Ove Brenden i Hernes Korforening. De trenger ny dirirgent og flere sangere.

GLAD: – Du får energi og blir glad av å synge, sier Randi Voldmo og Ove Brenden i Hernes Korforening. De trenger ny dirirgent og flere sangere. Foto:

Hernes Korforening står godt rustet til korhøsten: Koret har fått ny dirigent og konsert i november er planlagt.

DEL

Nå gjelder det å bli mange nok sangere. Første øvelse er onsdag.

Tidlig i sommer var korets ledelse ute og blinket med varsellampene. Koret manglet både dirigent og sangere, og sto i fare for å bli lagt ned.

Siden har mye forandret seg. Margaretha Stassen som også dirigerer Glommakoret tilbød seg å dirigere også Hernes Korforening.

– Så kom Jonny Snerten som er bosatt i Hernes og inviterte oss til å delta på konsert i november sammen med ham og Anne-Cathrine Bjøntegaard. Vi skal synge både i Løten kirke og i Hernes kirke. Jonny ville gjerne hjelpe oss videre, sier korets leder Randi Voldmo.

– Nå vet vi hva vi skal jobbe med framover, og vi vet hvem som skal dirigere oss. Da et mye falt på plass, fortsetter Voldmo.

– Men skal det bli noe sving over det må vi få med oss flere sangere. Vi øver som vanlig på Hernes skole, og starter litt tidligere enn vanlig. Dette kommer til å bli en givende korhøst. Sleng deg med på moroa, du blir så innmari glad av å synge, sier Randi Voldmo.

Artikkeltags