– Vi har store forventninger til årets Hamar-mart'n, og kommer med mange nyhter. Blant annet kan folk oppleve Fireball, en stor karusell der alt er i fyr og flamme, sier Aasmund Lund hos arrangør Lunds Tivoli.

Igjen skal den store parkeringsplassen foran Vikingskipet fylles med liv og røre. Nok en gang skal folk fra hele regionen lokkes med et stort marked og stort tivoli.

- På markedsfronten har vi fått med oss mange interessante utstillere, sier Lund.

– Hamar-mart'n har vært viktig for oss siden 50-tallet, og har trukket mange mennesker. Vi kuttet ut inngangspenger, men anslår at i fjor så kom et sted mellom 25.000 og 30.000 besøkende, sier Lund.

Og her er konsertprogrammet under martnsdagene:

Torsdag kveld spiller Vilde J og Vidar Villa.

Vilde er fra Tønsberg, men er er bosatt i Liverpool. Singelen «Get You» er ikke bare blitt en radiohit i Norge, den har også blitt spilt på BBC Radio i England.

Og for tiden kan Vilde skilte med over 300.000 avspillinger på Spotify.

Vidar Villa sto for sommeren store hit med hans coverversjon av DiDerre-låten «Jenter». Gjennombruddet fikk han i 2017, med «One Night Stand». Han har over 575.000 månedlige lyttere på Spotify.

Fredag opptrer The Main Level, Morgan Sulele og Mads Hansen.

Bergensbandet The Main Level har blitt ungjentenes favoritt etter at de i 2014 slapp sin første single, «Blackout». Og etter hvert har de fått fangrupper i 30 land og over 700.00 fans på Musical.ly.

Hitmakeren Morgan Sulele, som er bærumsgutten Magnus Clausens alter ego, er en av Norges desidert mest streamede artister. Han står bak hits som «Bare min», «Lakenet» og «Jeg vil heller ha deg».

Mads Hansen kaller seg selv definisjonen på «one-hit wonder», men oppnådde tidenes raskeste gullplate. For fotballspilleren ga ut låten «Sommerkroppen», som på rekordtid ble en landeplage denne sommeren.

Lørdag blir det Vennebyen-show på ettermiddagen.

På kvelden byr Staysman & Lazz på fest.

Staysman & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister. Siden har de reist Norge rundt for å lage fest og moro, og holde konserter.

Søndag kan barna både få møte Sauen Shaun og Postmann Pat.