Duoen består av Eivind og Anne May Riseth. Førstnevnte er sambygding med Therese Johaug i Os.

Del

– Therese gjør så mye bra og hun er en virkelig god ambassadør for Dalsbygda og hele regionen. Vi MÅTTE bare hedre henne. Therese er en fantastisk idrettsutøver og vi håper det beste for henne under VM i Oslo, sier Eivind Riseth til Ostlendingen.no.

Hør låta i videovinduet nederst i saken!

Melodien har «2gether» gitt ut tidligere, men teksten er helt ny.

– Den ble skrevet i helga. I utgangspunktet er det veldig kort tid. Derfor valgte vi å bruke en melodi vi allerede hadde og skrev ny tekst til den. Vi hadde så lyst til å lage noe til henne. Melodien vi endte opp med å bruke er veldig fengende og fin og passer godt til Therese, sier Anne May Riseth.

Hun beskriver låta som en idrettslig hyllest, som ikke vil bli lagt ut for salg.

– Teksten og melodien er vår egen. Derfor har vi lagt den ut på Youtube, hvor alle kan høre den. Selvsagt er det moro at radiostasjoner og andre spiller den. Blant annet Nea Radio i Sør-Trøndelag har låta på sin spilleliste. Men her er det Therese Johaug og hennes prestasjoner som står i høysetet. Dette er ikke noe vi ønsker å promotere oss så voldsomt for, poengterer Anne May.

Eivind og Anne May har fulgt Therese Johaug helt fra den gang hun satte et par ski på beina.

– Hun er jo lokal for oss. Vi er så stolte av henne, sier hun.

Førstkommende helg er «2gether» til stede under Rørosmart'n.

– Der står vi på stand sammen med vår distributør, Terje Welle Busk og Busk records for å signere plater, sier Anne May.