Gå til sidens hovedinnhold

Til Urørt-finale

Artikkelen er over 11 år gammel

Elverumsgutten Marius Drogsås Hagen (25) og hans overskuddsprosjekt Team Me skal nå knive om musikkprisen Årets Urørt 2010.

Urørtredaksjonen i NRK P3 har sammen med Lydverket plukket ut ti finalister, alle artister som de mener er "ekstremt verdige" til å knive om årets pris.

– P3 ringte og vekket meg sist fredag. Jeg hadde vært på nattevakt, men fikk likevel en utrolig bra start på dagen, humrer Marius som sist vinter ble kåret til Ukas Urørt med låta "Fool".

Finalen går av stabelen i Trondheim den 22. januar.

Leverer gåsehud

Marius beskriver musikken til Team Me som alternativ folkpop, og "Fool" vakte stor begeistring hos juryen da den ble kåret til Ukas Urørt.
På Urørt-sidene finnes en oversikt over de ti finalistene. Ordene som ledsager Team Me og låta "Fool", er igjen av den sterkt positive sorten:

"Team Me lager varm og nær pop med trekkspill, harmonisk og melankolsk glede. Årets fremste leverandør av gåsehud!"

– Dette er litt av et kompliment. Jeg er takknemmelig, og synes det er utrolig morsomt at Team Me kom til finalen, forteller Marius.

Dannet band

Marius regner med at det blir livespilling under finalen i Trondheim, og har trommet sammen et band bestående av musikervennene Uno Møller Christiansen, Synne Øverland Knudsen, Thomas Meidell, Christian Løvhaug, Anders Killerud og Åsa Ree.

– Vi har hatt to øvinger hittil. Spillinga sitter bra, og i god Team Me-ånd har vi det veldig morsomt sammen, sier Marius.

Aktiv

Marius har satset litt ekstra på musikken dette året. Han jobber litt i en barnehage og en omsorgsbolig for å få hjula til å gå rundt økonomisk, men fokuset har vært på musikksatsingen. Og - det er mye morsomt på gang:

– Jaqueline jobber allerede med nytt materiale, og på nyåret blir det også en utgivelse med SIN, mitt samarbeidsprosjekt med Tord Øverlad Knudsen, forteller Marius som går en hektisk og spennende vinter i møte.

Kommentarer til denne saken