Rift etter billetter til fjellkino og Bjørnov-konsert: - Snart utsolgt

STEMNINGSFULLT: Alle de 900 billettene til storfilmen "Månelyst på Flåklypa", som ble fremført på Knettsetra i Trysilfjellet i fjor, ble solgt flere dager på forhånd. Mandag ettermiddag var det kun 12 billetter igjen til fredagens Askeladden-film på samme plass.

STEMNINGSFULLT: Alle de 900 billettene til storfilmen "Månelyst på Flåklypa", som ble fremført på Knettsetra i Trysilfjellet i fjor, ble solgt flere dager på forhånd. Mandag ettermiddag var det kun 12 billetter igjen til fredagens Askeladden-film på samme plass. Foto:

Mandag ettermiddag var kun 12 av 900 billetter til fredagens utekino i Trysilfjellet usolgte - og til lørdagens konsert med Ingrid Bjørnov var 87 av 424 billetter fremdeles tilgjengelige.

DEL

– Fjorårets framvisning av «Månelyst på Flåklypa» ble en stor suksess., og stimulerte tydeligvis interessen for årets forestilling. Det er hyggelig at så mange vil avsette fredagskvelden for å få med seg den magiske stemningen det er på utekino på Trysilfjellet. Det kan bli litt kaldt, men heldigvis ser det ut til å bli opphold, sier Anne Norderhaug Sætre, kultursjef i Trysil kommune.

Framvisningen av «Askeladden – I Soria Moria slott» og Bjørnov-konserten er to av de største høydepunktene under årets utgave av Skjæraasendagene.

FOLKSOMT: Det var folksomt i Trysil sentrum lørdag, under Chai Time-festivalen, som markerte innledningen på årets utgave av Skjæraasendagene.

FOLKSOMT: Det var folksomt i Trysil sentrum lørdag, under Chai Time-festivalen, som markerte innledningen på årets utgave av Skjæraasendagene. Foto:

Kanonstart

Chai Time-festivalen i sentrum lørdag ga Skjæraasendagene en kanonstart. Blant alle artistene som opptrådte på utescenen utenfor rådhuset fra klokka 12, var 310 skoleelever fra Innbygda skole, som kommer fra 30 forskjellige land.

I tillegg opptrådte kinesiske løvedansere og en kvartett av Bollywood-dansere fra Sri Lanka – og mange, mange flere.

– Det ble veldig, veldig bra, til tross for gråværet. Det er sjelden at vi ser så mye folkeliv i sentrum, og vi er meget godt fornøyd med gjennomføringen av festivalen. Den ga oss en kjempestart på Skjæraasendagene, og en flott inngang til konserten med Trysils egen Grete Storbæk Eriksen og den verdensberømte sitarspilleren Ashraf Sharif Kahn fra Pakistan.

– Proffe og dyktige

180 mennesker overvar konserten i Hagelund lørdag ettermiddag.

– Begge er profesjonelle og dyktige musikere, og stemningen ble etter hvert upåklagelig, sier Norderhaug Sætre.

Blant alle arrangementene som foregår under Skjæraasendagene, er onsdagens konsert med Erik Lukashaugen på Landsjøåsen, kunstutstillingen til Tor Olav Foss på Gamleskula, familiekonsert med Geirr Lystrup torsdag og kulturfrokost på Tørberget samfunnshus lørdag – i tillegg til utekinoforestillingen på Knettsetra og konserten med Ingrid Bjørnov.

Artikkeltags