800 får tyvtitte på Fjols til fjells på skino i Trysilfjellet

SKINOKLARE: Bjarte Wigdel, Elin Wigdel, Gro Kveldro Bruksås, Gudrun Sanaker Lohne, Maria Åhgren (bak), Turid Backe-Viken og Ola Matsson (foran) er mer enn klare for uteskino i Knettsetra 6. februar.

SKINOKLARE: Bjarte Wigdel, Elin Wigdel, Gro Kveldro Bruksås, Gudrun Sanaker Lohne, Maria Åhgren (bak), Turid Backe-Viken og Ola Matsson (foran) er mer enn klare for uteskino i Knettsetra 6. februar. Foto:

Utekino har du nok hørt om, men hva med skino? 6. februar kan du selv få oppleve filmfremvisning med ski på beina, om du sikrer deg billett til førpremieren på Fjols til fjells på Knettsetra i Trysilfjellet.

DEL

800 billetter blir lagt ut for salg til det som ganske sikkert er verdens første utekinofremvisning midt i et alpinanlegg.

På tunet på Knettsetra blir det satt fram stoler til 800 tilskuere.

Værforbehold

– Vi har større kapasitet, men tar værforbehold. Skulle været bli så dårlig at forestillingen må flyttes til Hagelund, er det ikke mulig å ta imot flere enn 800 tilskuere i salen i løpet av to forestillinger, sier Bjarte Wigdel, daglig leder i Knettsetra AS.

Petter Holmsen, produsent av nyinnspillingen av Fjols til Fjells lovet at tryslingene skulle få se filmen først, som takk for all lokal hjelp. Og han holder løftet sitt.

Filmen skal vises på Knettsetra to uker før Norgespremieren 21. februar.

Skino-ideen dukket ikke overraskende opp i kjølvannet av den enorme suksessen med fjellframvisningene under de to siste utgavene av Skjæraasendagene. Både i fjor og i år var 900 personer samlet utenfor Knettsetra for å så med seg kinoframvisningene under Trysils årlige kulturmaraton.

Spesialinviterte gjester

Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i Skistar Trysil, forteller at det vil komme spesialinviterte tilskuere til framvisningen 6. februar – uten at hun nå vil røpe hvem dette er.

– Jeg kan si så mye som at noen av skuespillerne vil være der, men ennå er vi tidlig i planleggingsarbeidet, og derfor vil jeg ikke si så mye mer.

Blant skuespillerne finner vi kjente navn som Herbert Nordrum, Hedda Stiernstedt, Anette Hoff, Nils Vogt, Nader Khademi, Christian Skolmen og Bjarte Hjelmeland.

Artikkeltags