Fra «Ut i naturen» til Ljørdalsdaga

INN FRA NATUREN: Under Ljørdalsdaga i helga vil NRKs Trond Berg fortelle om gledene turene i naturen har gitt ham. (Foto: NRK)

INN FRA NATUREN: Under Ljørdalsdaga i helga vil NRKs Trond Berg fortelle om gledene turene i naturen har gitt ham. (Foto: NRK) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Trond Berg fra NRKs «Ut i naturen» vil lørdag fortelle publikum på Ljørdalsdaga om hvilke gleder opplevelsene i skog og mark har gitt ham.

DEL

Trond Berg arbeider i Elverum og tilhører det faste teamet til «Ut i naturen».

Han har vært bidragsyter i det populære NRK-programmet siden serien startet i 1992.

Trond Berg jobber både som produsent, fotograf og redigerer, og trives best ute i skogen på kamerajakt etter dyr, fugler og andre naturmotiver.

Lørdag har du sjansen til å få oppleve ham «live» i Ljørdalen.

Mye av programmet for årets arrangement er lagt opp for barn og unge. Karoline Petrine Nordmo i arrangementskomiteen forteller at både dyrekrok, natursti, hesteskokasting og laserskyting og ikke minst aktiviteter i Mekkeklubben, står på programmet.

– I Kulturguttua kan både små og store få oppleve ulike stasjoner. Det er informasjon, konkurranser og aktiviteter, skriver hun i en mail.

Ellers blir det levende musikk av Tone Wattum og André Solheim på levende musikk, hesteskokasting, quiz og andeslepp, før grendene inviteres til å konkurrere mot hverandre i Grendestafette. Deretter blir det utdeling av årets Ljøradalspris, som går til en person, bedrift, lag eller forening som har utmerket seg positivt for dalføret.

Ljørdalsdaga innledes fredag og avsluttes søndag.

Artikkeltags