Gå til sidens hovedinnhold

Fra «Ut i naturen» til Ljørdalsdaga

Artikkelen er over 3 år gammel

Trond Berg fra NRKs «Ut i naturen» vil lørdag fortelle publikum på Ljørdalsdaga om hvilke gleder opplevelsene i skog og mark har gitt ham.

Trond Berg arbeider i Elverum og tilhører det faste teamet til «Ut i naturen».

Han har vært bidragsyter i det populære NRK-programmet siden serien startet i 1992.

Trond Berg jobber både som produsent, fotograf og redigerer, og trives best ute i skogen på kamerajakt etter dyr, fugler og andre naturmotiver.

Lørdag har du sjansen til å få oppleve ham «live» i Ljørdalen.

Mye av programmet for årets arrangement er lagt opp for barn og unge. Karoline Petrine Nordmo i arrangementskomiteen forteller at både dyrekrok, natursti, hesteskokasting og laserskyting og ikke minst aktiviteter i Mekkeklubben, står på programmet.

– I Kulturguttua kan både små og store få oppleve ulike stasjoner. Det er informasjon, konkurranser og aktiviteter, skriver hun i en mail.

Ellers blir det levende musikk av Tone Wattum og André Solheim på levende musikk, hesteskokasting, quiz og andeslepp, før grendene inviteres til å konkurrere mot hverandre i Grendestafette. Deretter blir det utdeling av årets Ljøradalspris, som går til en person, bedrift, lag eller forening som har utmerket seg positivt for dalføret.

Ljørdalsdaga innledes fredag og avsluttes søndag.

Kommentarer til denne saken