Klatring fra Hamar blir spenning på TV2

TV-OPPTAK: Opptakene til Klatrekampen pågår i disse dager på Domkirkeodden. Her er TV-crewet fra Fabelaktiv i gang med innspillingen. Foto: Casper Lochert

TV-OPPTAK: Opptakene til Klatrekampen pågår i disse dager på Domkirkeodden. Her er TV-crewet fra Fabelaktiv i gang med innspillingen. Foto: Casper Lochert

Av

Fabelaktiv er i gang med innspillingen av «Klatrekampen». De er veldig fornøyde med at TV-serien spilles inn på Hamar.

DEL

(Ringsaker Blad) TV-programmet blir en storsatsing på TV2 og TV2 Sumo, og spilles blant annet inn i Klatreparken Domkirkeodden.

Fra hele landet

Meningen med det nye realityprogrammet er at ungene som deltar skal føle mestring gjennom de forskjellige øvelsene som de må igjennom.

Det har vært 24 lag med to deltakere på hvert lag. Deltakerne konkurrerer i forskjellige utslagsøvelser som bestemmer hvilke to lag som blir stående i finalen.

Ungene som konkurrerer kommer fra hele landet. Alt ifra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Det er tydelig at produksjonen er fornøyde med at de fikk spille inn programmet nettopp på Domkirkeodden.

– Vi er veldig glade for at vi fikk lov til å spille inn programmet her i klatreparken. Det er så stille og fint her nede, så vi opplever ikke noen problemer med innspillingen, sier en fornøyd Marte Mørkved Romstad fra Fabelaktiv og fortsetter:

– Menneskene som har gått forbi oss på tur har vært smilende og glade. De syntes nok at det er litt stas at vi spiller inn et TV-program her i Hamar.

De har holdt på med innspillingen siden uke 18 og Marte innrømmer at hun har hatt noen lange dager på jobb:

– Når vi jobber med barn har vi en åttetimersregel. Denne regelen går utpå at vi ikke kan jobbe med barna i mer enn åtte timer. En vanlig arbeidsdag med innspilling foregår dermed fra rundt klokka 8 til 16. Når vi da er ferdig med dagens innspilling drar jeg ofte på kontoret og jobber åtte timer til, sier Romstad om smiler.

På TV

Og det er ikke lenge til TV-seerne får se resultatet av innspillingene i Hamar.

Programmet blir sendt på strømmetjenesten Tv2 Sumo allerede fra 21 juni.

Deltakerne som er med ble valgt ut via påmelding. De sendte inn en videosøknad og ble dermed plukket ut videre derfra.

– Deltakerne som er med på innspillingen er så glade og blide. De er vanvittig flinke til å by på seg selv, sier Romstad med et smil om munnen.

– Vi regner med at det er aldersgruppen fra 8–12 år som kommer til å følge mest med på dette programmet, men også voksne vil ha noe å se på.

– Vi håper veldig at det blir et familieprogram som man kan sitte og se på sammen.

Artikkeltags