Humor, lagspill og Jackson

STILLIG: Realityshowet tar etter hvert en overraskende vending! Alle foto: Anita Høiby Gotehus

STILLIG: Realityshowet tar etter hvert en overraskende vending! Alle foto: Anita Høiby Gotehus

Artikkelen er over 1 år gammel

Publikum ble tatt med storm fra sal og scene-gjengen fra Elverum ungdomsskole fredag.

DEL

De festet grepet fra første «velkommen», og der ifra og ut lo, jublet og skvatt publikum gjennom hele forestillingen som tiende trinn sal og scene presenterte fredag.

SE BILDESPESIAL NEDERST I SAKEN!

Settingen er kjent: Et realityshow der vinneren skal kåres i løpet av finaleuka. Som i virkeligheten stjeler noen programledere mer oppmerksomhet enn andre, og Lilli Marie Haug Lundby gjør en utrolig morsom jobb som litt mer enn gjennomsnittet opptatt av de mannlige deltakerne.

Her kommer da også det ene store øyeblikket etter det andre. Fra hemningsløs moro fra guttebandet The Lost Boys (Petter Dølør, Oskar Ringstad, Henrik Søby og Martin Embretsen Haakensmoen), til fantastisk sang fra blant andre Irene Uppheim Rindhølen Nordlien og Teresa Twarog.

Decade Dance Crew byr på samstemt dans, mens Richard Ivan Willem Sol og Jonathan Harby nailer rappeduellen som om de ikke skulle ha drevet med noe annet i hele sitt liv.

Vi følger utviklingen og intrigene gjennom showet, der den amerikanske produsenten blir mer og mer oppgitt over forholdene, og er det ikke litt rart at stadig flere av deltakerne ser ut til å forsvinne? For ikke å snakke om programleder Rino Gabriel Lineson Menes' nærmest sykelige trang til å hedre Michael Jackson, for har ikke han vært død lenge?

Så vel innslagene som mellomdialogen leveres på troverdig og engasjerende vis.

Her er det bare å følge med til siste slutt. Og spillegleden bare tar seg opp igjennom det hele.

De 34 tiendeklassingene startet med foreldreforestilling torsdag, før de tråkket til med tre forestillinger for medelevene sine fredag. Og etter jubelen å dømme, falt alt i smak. Et imponerende håndverk som gjør at man bare kan glede seg til kommende russerevyer.

Bildeserie

En skikkelig thriller på Elverum ungdomsskole

Tiendeklassingene fra valgfag sal og scene ved Elverum ungdomsskole gir alt i sin forestilling: The Thriller of Neverland!

Artikkeltags