Skytterdronning Kathrine Aannestad Lund: – Blir godt å komme hjem til Elverum

JUBLENDE GLAD: Kathrine Aannestad Lund. (Foto: Freddie Øvergaard)

JUBLENDE GLAD: Kathrine Aannestad Lund. (Foto: Freddie Øvergaard)

Artikkelen er over 2 år gammel

Kathrine Aannstad Lund (23) strålte som sola da det siste blinkskuddet ble anvist. Hun er Norges nye skytterdronning etter nervepirrende dueller.

DEL

– Jeg trodde knapt at dette kunne skje, men jeg var ærlig nok til å innrømme at jeg gledet meg til å sligge på skive 1 i Kongelaget. Så glad jeg er, sa hun, før hun felte tårer. Så ble hun omfavnet av broder Kim, også er skytterkonge før hun ble båret på gullstol ut av standplassen.

Den fremragende skytteren fra Jondalen i Buskerud, har studentmedlemskap i Elverum, bor i Leiret og studerer på lærerhøgskolen.

 – Nå skal det bli godt å komme hjem. Det har vært noen hektiske dager, og jeg innrømmer gjerne at jeg følte en stigende spenning inne i meg etter hvert som finaleomgangen nærmet seg. Jeg fikk noen gode timer for meg selv etter lagskytingen på morgenkvisten og jeg kostet på meg en god og avspennende spasertur opp fjellsiden ved siden av LS-arenaen. Det gjorde godt, sier den lykkelige dronningen.

 Kathrine måtte skyte 100 for å gå helt til topps, og hun klarte det mesterlig. Nærmest fulgte Åse Marit Myrvang, Steinsgård, som ble skytterprinsesse. Fjorårets skytterkonge Daniel Sørli, ble prins. Sørli er opprinnelig fra Magnor, men han har flyttet til Akershus og skyter for Høland/Bjørkelangen

En fantastisk avslutning på Landsskytterstevnet i Førde. 

Artikkeltags