Endelig på pallen i felt

SØLV: Karsten Skudberg fra Alvdal skjøt til sølv i V73-klassen i feltskyting på Landsskytterstevnet i Øverbygd. (Foto: John Byman)

SØLV: Karsten Skudberg fra Alvdal skjøt til sølv i V73-klassen i feltskyting på Landsskytterstevnet i Øverbygd. (Foto: John Byman)

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

-Det var på tide med en pallplassering i felt, smiler Karsten Skundberg fra Alvdal etter at han vant skytingen om 2.plassen på Landsskytterstevnet fredag.

DEL

MÅLSELV: Det var ikke noe å gjøre med «verdens beste veteran», Odd Kolsrud fra Begnadalen, i finalen i V73-klassen i felt. Det ble i stedet en kamp om sølvet. Den tok Karsten fra Alvdal hånd om.

Opp på pallen

- Jeg ble nummer fem i felt i fjor, etter at jeg hadde vunnet banefinalen. Men når sant skal sies er jeg egentlig overrasket over at jeg skyter så godt. Denne dagen har ikke vært noe bra for meg. Har problemer med tåreveske på sikteøyet, sier Karsten.

- På gode dager ser jeg skarpt, så man kan godt si at dagene varierer veldig. I dag hadde jeg også godt baklys, selv om kontrastene var i skarpeste laget. Men det gjelder å ha dagen, sier Skunbdberg.

Fornøyd

Nå er jeg fornøyd, siden jeg bare ble nummer 12 i baneskytingen torsdag. Da skjøt jeg en nier og det går ikke i denne tøffe konkurransen, sier Karsten, som drar tilbake til Alvdal med en sølvmedalje fra finalen i felt i bagasjen. Han skjøt 12/10 i finalen og 12/12 i omskytingen. Kolsrud var eneste skytter med 12/12 i selve finaleskytingen.

Artikkeltags