Gå til sidens hovedinnhold

Gode forhold tross lite snø

Artikkelen er over 5 år gammel

Snøen lar vente på seg, men det stopper ikke arrangørene av Tour de Hedmarken.

Tour de Hedmarken er fire renn over ni dager. Til tross for at snøen glimter med sitt fravær, går de to første rennene av langrennstouren som planlagt kommende helg.

Lørdagens sprint i klassisk stil arrangeres i bunn av alpinbakken på Budor. Arrangørene melder at mesteparten av løypa er klar for sporsetting, mens det de siste dagene produseres snø nok til hele traseen.

Søndagens fellesstart i fristil skulle egentlig vært arrangert på Gåsbu. Der er det imidlertid ikke nok snø til å arrangere skirenn, og konkurransen blir dermed flyttet til Natrudstilen.

I romjula arrangeres de to siste konkurransene, en på Gåsbu og en på skistadion på Budor. Det er fortsatt usikkert om det er gjennomførbart. Endelig avgjørelse tas nærmere konkurransedagene.

Tour de Hedmarken har de siste årene opplevd stor pågang fra løpere. Også i år er antallet deltakere høyt. 350 løpere er allerede påmeldt til lørdagens sprint.

– Vi har satt et tak på 600 deltakere, derfor lønner det seg være kjapp med påmeldingen, sier løpsleder for HA-sprinten, Jo Helgestad.

Kommentarer til denne saken