Ragnhild (55) og Finn Magnar (79) forsynte seg grovt av medaljefatet

SUVEREN: Ragnhild Bolstad var suveren i VM-byen Seefeld da årets masters ble arrangert sist uke.

SUVEREN: Ragnhild Bolstad var suveren i VM-byen Seefeld da årets masters ble arrangert sist uke.

Idrettsveteranene Ragnhild Bolstad (55) og Finn Magnar Hagen (79) fra Åslia Skiklubb fornekter seg ikke. Duoen kom hjem fra World Master Innsbruck med til sammen fire gull og to sølvmedaljer.

DEL

– World Master Innsbruck ble avviklet sist uke, og ble arrangert som om det var et OL med stor ståhei for oss utøvere. Langrennskonkurransene foregikk i Seefeld, og utøvere fra 30 år og oppover fra hele verden deltok, forteller Ragnhild Bolstad.

Hun deltok i tre konkurranser, og gjorde rent bord.

– Jeg stilte til start på tremila, 7,5 kilometeren og 15 kilometer - alle i klassisk stil, fortsetter Bolstad, som ble beste kvinne i alle løp uansett alder.

Og det til tross for at hun konkurrerte mot folk som var så mye som 25 år yngre enn henne.

– Tre gull i masters er jeg veldig fornøyd med, og for en gangs skyld merket jeg ikke høyden på 1.250 meter over havet, som jeg har slitt med tidligere, sier Bolstad.

Finn Magnar Hagen som blir 80 år i oktober, holder også koken i langrennsløypene. Den spreke pensjonisten fra Åslia har herjet med veteranene i mange år både i skøyting og klassisk langrenn, og må rydde plass i premieskapet til ytterligere tre trofeer etter at han sikret seg ett gull og to sølv i Østerrike.

Artikkeltags