HAMAR ARBEIDERBLAD: Det er mange som har ventet på ny storkonsert i Hamar, og responsen på konsertene utenfor Vikingskipet 1. juli var ellevill.

Etter hvert som detaljene for arenaen har kommet på plass, har arrangørene vurdert publikumskapasiteten nøye og kommet fram til at det kan selges ytterligere 3.000 billetter.

Disse billettene legges i salg hos Ticketmaster førstkommende fredag 21. april klokken 09.

Det betyr at en ny rekord settes for storkonsert i Hamar, da til sammen 15.000 skal se Karpe, Stig Brenner og Emma Steinbakken.

– Interessen viste seg å være enda større enn vi hadde sett for oss og turt å håpe på, og etterspørselen større enn tilbudet, sier Morten Midtlien, kommunalsjef for kultur og frivillighet i Hamar kommune før han fortsetter:

– Derfor er det veldig hyggelig å gi enda flere sjansen til å få med seg denne happeningen.

«Det blir festivalfølelse i Hamar når kommunen og Vikingskipet samarbeider om en ny utendørskonsert i Hamar» skrev arrangørene ved lanseringen i høst. Arrangementet starter med Emma Steinbakken og fortsetter med Hamars egen Stig Brenner, før Karpe inntar scenen med en, som alltid, spektakulær konsertproduksjon.

Tom Erik Hovde, administrerende direktør i Vikingskipet, forteller at området utenfor Vikingskipet er perfekt til denne type arrangement.

– Her er det god plass til det store scenerigget som skal opp. Og vi har beregnet at det er trygg og god plass til 15.000 publikummere.

Arrangørene forteller at det er inngått avtaler med leverandører av mat og drikke på arenaen og gleder seg til å ønske velkommen til en stor opplevelse: En skikkelig «helaften».

Det er ingen aldersgrense på konserten. Barn anbefales å komme i følge med en voksen.