Politiet ønsker hjelp

SAVNET: Vidar Gundersen (til venstre) og Stig Evje har vært savnet siden henholdsvis 23. desember i fjor og 3. mai i år. (Foto: Politiet)

SAVNET: Vidar Gundersen (til venstre) og Stig Evje har vært savnet siden henholdsvis 23. desember i fjor og 3. mai i år. (Foto: Politiet)

Artikkelen er over 3 år gammel

Stabssjef i Innlandet politidistriktet, Pål Erik Teigen, går onsdag ut med oppfordring til alle som ferdes i flere områder i Innlandet om å være ekstra observante med tanke på savnede Vidar Gundersen og Stig Evje.

DEL

– Politiet har gjennomført mange søk, fulgt opp flere tips, og gjennomført flere avhør uten at dette har gitt noen konkrete svar eller funn, sier Teigen.

Vidar Gundersen ble sist sett i området Militærvegen i Løten, etter å ha kjørt seg fast med bilen sin. Siste livstegn fra Gundersen er 23. desember i fjor.

Politiet hadde siste søk med flere mannskaper i området 22. juni, men uten resultat.

Stig Evje ble på sin side sist sett på hytta si på Natrudstilen på Sjusjøen i Ringsaker. Han ble sist ble sett på morgenkvisten den 3. mai tidligere i år.

I sistnevnte sak er det også kommet inn tips om mulige observasjoner av den savnede fra området Synnfjellet.

– Mellom SynnFjorden og Dokkfløyvatnet i Synnfjellet har de pårørende til Stig Evje gjort en stor innsats uten at dette har gitt resultater, men det er ønskelig at hytteeiere i området sjekker sine egne og naboens hytter, og melder fra til politiet med opplysninger om åpne dører eller spor etter «bruk», opplyser stabssjefen.

Uten faste holdepunkter er fortsatt Ringsakerfjellet og Sjusjøen-området viktig for politiet, og den samme oppfordringen går også til hyttefolk og ferierende i dette området.

– I begge sakene er det for de pårørende veldig belastende å ikke vite hva som har skjedd. Derfor er gode observasjoner og rask kontakt med politiet viktig, sier Teigen, før han fortsetter:

– Får politiet konkret informasjon vil vi iverksette søk igjen. Men med få eller ingen ledetråder blir det å lete i blinde når områdene er så store avslutter stabssjef Pål Erik Teigen.

Artikkeltags