Savnet mann i 50-årene funnet i god behold

LETEAKSJON: Tirsdag kveld ble det iverksatt en større leteaksjon etter en mann i 50-åra på Koppang. Onsdag kveld ble vedkommende funnet - i god behold.

LETEAKSJON: Tirsdag kveld ble det iverksatt en større leteaksjon etter en mann i 50-åra på Koppang. Onsdag kveld ble vedkommende funnet - i god behold. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mannen som ble meldt savnet på Koppang tirsdag kveld, har blitt funnet i god behold.

DEL

Det opplyser Innlandet politidistrikt klokken 19.58 onsdag kveld.

– Vedkommende ble funnet inne i ei hytte i søksområdet. Han gikk sammen med politiet ned til bilen for egen maskin, og tas nå med ned til politistasjonen for å gi sin versjon på hva som har skjedd, sier operasjonsleder Sissel Svarstad til Østlendingen.

Det var altså tirsdag kveld at det ble iverksatt en større leteaksjon ved Koppang etter at en mann i slutten av 50-åra forsvant. Først ønsket de pårørende å lete etter mannen, men da det ikke ga resultater varslet de politiet.

Leteaksjonen ble mobilisert fra parkeringsplassen ved Bakmyra og det ble lett i området mot Skårnsjøen og Koppang Østkjøl.

Hjelpekorps fra både Stor-Elvdal, Rendalen og Tynset deltok i søket etter den savnede mannen.

Sivilforsvaret i Stor-Elvdal var også på plass med personell for å rigge og betjene telt, lys og varme for innsatsledelsen på stedet.

I tillegg til bakkemannskapene deltok også et Sea King redingshelikopter med søk fra lufta.

Artikkeltags