Fortsetter søket etter savnet kvinne (78) i Rendalen til våren

RESULTATLØST SØK: Mannskaper fra  Fredsinnsatsgruppa i Engerdal (SIvilforsvaret) deltok i det innledende søket etter den savnede kvinnen (78) i Rendalen.

RESULTATLØST SØK: Mannskaper fra Fredsinnsatsgruppa i Engerdal (SIvilforsvaret) deltok i det innledende søket etter den savnede kvinnen (78) i Rendalen. Foto:

Leteaksjonen etter en 78 år gammel kvinne som ble meldt savnet fra sitt hjem på Hornset i Rendalen 9. januar er innstilt og har gått over i søk etter antatt omkommet person. Søket vil fortsette når isen på Lomnessjøen har gått til våren.

DEL

Det opplyser politioverbetjent Finn Hilmarsen ved Tynset lensmannskontor.

– Det virker som om det er søkt forholdsvis grundig fra brua ved Lomnessjøen øst og i Renaelva til den går ut i Lomnessjøen, men det har vært vanskelig å finne kvinnen. Når isen har gått er det snakk om å kjøre sonarsøk etter båt for å skanne sjøen, sier Hilmarsen.

Den savnede 78-åringen ble sist observert ved sin bopel på Hornset rundt klokken 13 på ettermiddagen torsdag 9 januar. Til tross for at store letemannskaper har søkt etter kvinnen på land og det er blitt gjennomført søk i vannet med dykkere og undervannskamera, har det ikke ført til resultater.

Også et politihelikopter med varmesøkende kamera deltok i leteaksjonen.

Politiet har gått ut med dette signalementet på kvinnen.

Politiet har gått ut med dette signalementet av kvinnen:

78 år gammel og rundt 150 cm høy.

  • Hun har kort grålig hår.
  • Kvinnen bruker briller, men det er uvisst om hun hadde disse på seg da hun forsvant.
  • Hun har trolig lys lue på seg, samt en lilla / rosa dundress med noen gule farger og mørke piggsko.

Alle som har informasjon av savnede eller har gjort observasjoner av henne eroppfordret om å ta kontakt med politiet på telefon 62 53 90 00.

Artikkeltags