Leteaksjonen har pågått i hele natt

SØKER:Om lag 20 mannskaper fra Fredsinnsatsgruppa i Engerdal  (Sivilforsvaret) deltar i finsøket etter den savnede kvinnen i Rendalen.

SØKER:Om lag 20 mannskaper fra Fredsinnsatsgruppa i Engerdal (Sivilforsvaret) deltar i finsøket etter den savnede kvinnen i Rendalen. Foto:

Politiet og frivillige har holdt på med en leteaksjon etter kvinne i 70-årene siden torsdag. Fredag morgen er kvinnen fortsatt ikke funnet.

DEL

Torsdag kveld kom politiet med en melding om en kvinne i 70-årene, som tidligere på dagen hadde forlatt boligen sin ved Hornset i Rendalen.

Leteaksjon med frivillige letemannskaper ble satt i gang, og det ble brukt hund. Siviilforsvaret i Hedmark deltar også med mannskaper.

Fredag morgen forteller politiet at leteaksjonen har pågått hele natten.

– Det letes med uforminsket styrke. Det er det gjort i hele natt, og det vil fortsette utover morgenen i dag, sier operasjonsleder Sissel Svarstad til Østlendingen.

Det er mellom 20 og 30 personer som deltar i leteaksjonen, og siden været skal lette i området fredag, kan det hentes inn helikopter.

– Hvis det er tilgjengelig helikopter og det har klarnet opp i relevant søksområde, så henter vi inn helikopter som kan bistå. Men per nå er det frivillige som søker til fots og via bil og scooter, sier Svarstad.

Klokken 10.30 melder politiet at leteaksjonen fortsatt pågår med personell og helikopter.


SAMARBEID: Politiførstebetjent Bjørn Grønvold på Koppang er politiets innsatsleder og Jan Nordengen Leder for Røde Korps Helpekorps i Rendalen.

SAMARBEID: Politiførstebetjent Bjørn Grønvold på Koppang er politiets innsatsleder og Jan Nordengen Leder for Røde Korps Helpekorps i Rendalen. Foto:

Sivilforsvaret samles før et søk.

Sivilforsvaret samles før et søk. Foto:

Jon (29) opplevde alle skigåere sitt mareritt: – Så bare én meter foran meg

Artikkeltags