Lillebror gikk rett i strupen på de hvitkledde. Bare etter 10 minutter kunne Sigurd Bekk dunke inn ledelsen for bortelaget.

Ti minutter før pause kolliderte Sundets Zaid Sorr og Engerdals Mads Lund i en duell som gjorde at begge to gikk ned.

Etter en stund kom begge to seg på beina igjen, men Lund kunne ikke fortsette å ble byttet ut.

Hjemmelaget fikk en stor sjanse rett før pause, men klarte ikke å konvertere sjansen til et mål.

Fem minutter på overtid i første omgang fikk hjemmelaget utlikningen sin, da Nikolai Knezevic kunne stange inn et perfekt innlegg fra venstresiden. Det ble også det siste som skjedde i omgangen.

Hjemmelaget fortsatte å presse i starten på andre omgang, men det var Engerdal som skulle score det neste målet.

En perfekt slått corner traff Ola Lund på bakre stolpe, som med en vakker heading fikk ballen i nærmeste kryss og bak keeper Robert Winogrodzki.

Det tok ikke Nybergsund mange minuttene for nok en utlikning, da Oscar Vicente Mendes stanget inn 2–2 etter 51 minutter spill.

Hjemmelaget var i siget, og kun få minutter etter utlikning nummer to, kom ledelsen.

Marco Jondic på Sundet tok med seg ballen fra midtbanen og fikk til et fint veggspill som gjorde at han plutselig var alene med keeper. Der gjorde han ingen feil, og satte inn 3-2 til de hvitkledde. Målet ble feiret med å kaste drakten mot «Æljberget».

Som om ikke oppgjøret hadde nok drama, så måtte Engerdal-keeper Joachim Kveen ut med en skade etter halvspilt omgang. Inn som reservekeeper måtte utespiller Birk Viljar Hagen Jensvoll.

Engerdal ga seg ikke selv om de lå under, og fikk til et par store sjanser mot slutten av kampen, men det var hjemmelaget som kontrollerte inn seieren til 4-2 på overtid i et smått komisk mål. Engerdal hadde innkast ved dødlinja, som ble kastet inn til keeperen.

Sander Svingen presset keeperen, som ikke fikk stokket beina, og kunne derfor trille ballen i mål.

Nybergsund tok derfor alle poengene, i det som var en spennende og morsom kamp der begge lag spilte underholdende fotball.

Opptak av hele kampen finner du HER.

Se høydepunkter fra den underholdende 4-2-kampen mellom Nybergsund - Engerdal.