Strålende fornøyd med rekordfestival: – Tenk at dette skjer i lille Elverum!

EN SUKSESS: Sjefen for snmaksfestivalen Ingvild Haugbråten er strålende fornøyd med den 5. Smaksfestivalen i Elverum.

EN SUKSESS: Sjefen for snmaksfestivalen Ingvild Haugbråten er strålende fornøyd med den 5. Smaksfestivalen i Elverum. Foto:

Smaksfestival-sjef Ingvild Haugbråten er strålende fornøyd med rekordstort frammøte og gode tilbakemeldinger på årets Smaksfestival.

DEL

– Tenk at dette skjer i lille Elverum er den hyppigste kommentaren jeg har fått. Det er jo veldig hyggelig, sier Haugbråten.

Tallenes tale er klare: Årets Smaksfestival har hatt 1168 betalende gjester, hvorav 450 på Smakstorget, 150 flere enn i fjor.

– Det var veldig fint å ta i bruk den nye konferansesalen på Central, i det hele tatt har Scandic og utestedene strekt seg langt og jobbet hardt for at dette skulle bli vellykket.

– Importørene er også veldig fornøyd. De forteller om god stemning og publikum som er oppriktig interessert i drue og produksjonsmåter. Det er jo det vi vil, at folk skal mindre og bedre, sier Haugbråten.

Smaksfestivalen har også ført til 40–50 flere overnattinger på hotell.

– Det er klart det betyr en del for hoteller og utesteder på ei ellers stille tid, sier Haugbråten.

Hun benyttet anledningen til å gjøre avtaler med importører mens de var her om at de kommer tilbake til neste år. Så skjelettet av Smaksfestivalen 2020 er allerede i boks.

Artikkeltags