Gå til sidens hovedinnhold

Han erter på seg på matekspertene

Artikkelen er over 9 år gammel

Landets fremste mateksperter er ikke særlig glad i landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum.

Den nye omtalte Mathallen på Vulkan i Oslo har hatt prøveåpent en uke, men fredag 12. oktober var det endelig duket for den offisielle åpningen av Oslos nye gastronomiske møtepunkt.

Med over 3500 kvadratmeter med det beste Norge og utlandet har å by på av ost, fisk og kjøtt, var det naturligvis stor stemning da åpningen var et faktum.

Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum besøkte Mathallen. Men gourmet-ekspertene liker svært dårlig at regjeringen vil øke tollsatsene på ost, biff og lam fra årsskiftet.

Mat -og utelivsguru i Oslo, Jan Vardøen er fly forbanna på Slagsvold Vedum. Sistnevnte åpnet Mathallen i Oslo.

Dette var ikke veldig populært hos alle aktørene i Mathallen. En av dem som reagerer på sterkt på ministerens oppmøte er bar- og restaurantentreprenør, Jan Vardøen, som står bak tre nye serveringssteder i Mathallen.

- Jeg synes det er direkte frekt og en skam at han er her. Jeg forstår ærlig talt ikke at han tør å komme hit. Om jeg ser han kan det hende jeg kommer til å fly på han, så forbannet er jeg, sier Vardøen til side2.no.

Vardøen er bekymret med tanke på hans bransjens framtid.

–  Ja, det er jeg. Veldig bekymret, og jeg synes det er direkte destruktivt av regjeringen å innføre noe slikt. Det er flere av aktørene her som baserer seg på importerte varer, og for dem vil det selvfølgelig bli tøft etter nyttår,

Kommentarer til denne saken