Det var en av flere tette dueller under hovedmesterskapet på golfbanen i Trysilfjellet – det siste av sommerens seks klubbmesterskap.

Matz Melby avgjorde med å bruke ett slag mindre enn sin bror, og ble mester. Også om tredjeplassen ble det hard kamp. Til slutt skilte det 4 slag mellom Christopher Åsheim, som knep tredjeplassen foran Kim Dong-Uk og Henrik Nilsen Skaamedal, som delte fjerdeplassen. Pontus Åkesson ble nummer seks.

I dameklassen (50+) tok Alis S. Sørlie sitt andre klubbmesterskap for sesongen. Hun vant foran Hilde Norum og Birgitte Gurstad. Andre helga i august gikk Alis S. Sørlie til topps i kvinnenes seniormesterskap for fjerde år på rad.

I herreklassen for seniorer ble det en svært tett kamp mellom Erik Jacobsen og Kim Dong-Uk. Her gikk Erik av med seieren tre slag foran Kim, som ble nummer to.

Alt ble avgjort på siste hull. Stian Hvaal Møller ble nummer tre.

I guttenes juniorklasse gikk Adam Vestmo av med seieren i en fin fight med Martin Backe-Viken og Andreas Varli, som ble nummer to og tre.

Sofie Kalvø ble klubbmester i jenteklassen. Hun er ganske fersk golfspiller, og beskrives som et stort talent. For tiden spiller hun med guttene. med flott utvikling. Blir spennende å se hva hun kan få til videre.

I en mail skriver Egil Storsveen, styreleder i Trysil Golfklubb, at deltakerantallet på sommerens seks klubbmesterskap har vært gledelig høyt, men at det er ønskelig med enda flere deltakere.