Gå til sidens hovedinnhold

Her er Østlendingens nye ansikt i Trysil

Artikkelen er over 4 år gammel

Det er et godt stykke fra Arendal til Trysil. Men for friskusen Per Fjermeros lokket naturopplevelsene og utfordringene såpass mye at han takket ja til å bli ny avdelingsleder ved Østlendingens Trysil-kontor.

Karen til høyre på bildet flytter nemlig 50 mil nordøstover i landet for å jobbe som journalist i Trysil. Først og fremst er det journalistutfordringene som pirrer, men samtidig legger ikke 50-åringen skjul på at naturen og friluftsmulighetene er et solid trekkplaster.

– Naturlig nok er det Trysilfjellet en først tenker på, men i mine øyne er det fantastisk natur i Trysil og Engerdal generelt, og jeg gleder meg stort til å ta alle mulighetene i bruk, sier Per Fjermeros.

Treningsglad

Den treningsglade sørlendingen ser spesielt fram til å ta i bruk langrenns- og alpinski, men også traseer for løping – maratonløper som han er.

Det er en journalist med tung erfaring som nå overtar som leder ved Trysil-kontoret, etter at forgjengeren Ola Kolåsæter nylig sluttet. Fjermeros, opprinnelig fra Kristiansand, har 20 års erfaring fra Agderposten, både som vaktsjef, sportsleder, kulturjournalist og nyhetsjournalist. I tillegg har han blant annet jobbet for avisa Lindesnes, Dagbladet og Se&Hør.

– Etter 20 år i Arendal følte jeg det var på tide å utfordre seg selv, og når jobben i Østlendingen ble utlyst syntes jeg det så ut som en spennende jobb. Jeg har tidligere jobbet som avdelingsleder på lokalkontor, og vet godt hva det går ut på. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med nye mennesker i Trysil og Engerdal og å produsere stoff som angår innbyggerne, sier Fjermeros – som tar med seg kona Thuridur og hunden Nutella på flyttelasset fra Arendal.

Påskestart

Daglig leder og ansvarlig redaktør Tom Martin Hartviksen i Østlendingen sier dette om ansettelsen:

– Vi er svært fornøyd med å få Per med på laget. Han er en meget erfaren pressemann, og vi har forventninger til ham. Trysil og Engerdal er viktig for oss, og vi ønsker å heve oss her. Vi vil også i større grad enn tidligere benytte oss av frilansjournalister, sier Hartviksen, for øvrig selv trysling.

Per Fjermeros starter opp i jobben 12. april, dagen før skjærtorsdag.

– Det blir veldig spennende å se hvordan Trysil og Trysilfjellet preges av turistinnrykket i påsken. Jeg gleder meg, sier Fjermeros.

Kommentarer til denne saken